![]() |
Alıntı:
iLHAN-MANSiZ´isimli üyeden Alıntı http://www.besiktasforum.net/forum/i...s/viewpost.gif ayıca arkadaşım araya girme gibi bir niyetim yok da...bu arkadaşımız eyer eskiden böyle diyorsa şimdi böyle düşünüyorsa onu ben anlından öperim...nedne mi ???? işte körü körüne bir inat için , bu olayı tükürdüğünü yalamak görmediği için ve fikrini değiştirip bunu da utanmadan çekinmeden yazdığı için bu adamı tebrik ederim..anlından da öperim....bana kalırsa tiganayı destekleyen birçok arkadaş eski söylediklerini unutmayıp bu olayı tükürdüğünü yalamak gibi gördükleri için gerçek düşüncelerinden uzak yazılar yazıyorlar diye düşünüyorum.... böyle bir yorumum var arkadaşım okursan sevinirim..ama yaptığın o davranışı inan sana yakıştıramadım.... |
Alıntı:
|
Ben Tigana Kalmalımı Demişim :D Destekliyorummu Demişim:D Suanda Ona Bizdeki Başarılarından Dolayı Saygı Duymam... Cunkü Bizim Takımımıza Faydası Yok... Ama Hickimse Fulham'daki başarısını görmezden geLemez... Buda Zaten Saygıdır...! Sen Neyden Bahsediyon Onu Önceden Destekledigimimi Zannediyon ?? Öle Bise yazmıyo orda :) |
Alıntı:
|
haklısın besiktasım_1903. uzatmaya gerek yok öyle bisi yazmıyo zaten..!!! |
Alıntı:
|
ilhan |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|