![]() |
tiganayıda al git demirörennnnnnnn |
amin |
Tigana gidecekse, Demirörenle gitsin, yoksa gitmesin... |
inşallah tiganın basına malide yıldırım duser de kafayı sıyırır bızım yonetımde delı raporu ıle tazmınattan kurtarır:D |
Ben artik Besiktas'ta yabanci antrenor istemiyorum. cunku takimin ruhunu tasimiyorlar tek dusundukleri tazminat. Bakiniz okadar iyi T.D var: Ertugrul Samet Aybaba Feyyaz Riza Calimbay Ziya Dogan ... Yabanciya karsiyiz !!! |
aminnnnnn |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Anlayana! http://www.ekolay.net/fanatik/images/trans.gifJean Tigana’nın ağır sözleşme şartlarını aşamayan Beşiktaş Yönetimi, tercümanı ile yardımcılarını gönderip, Fransız teknik direktörü istifaya zorlamayı planlıyor. 26.12.2006 Herşey tamam... İkinci yarı hazırlıkları için 2 Ocak’ta İstanbul’da toplanacak olan Beşiktaş’ta yönetim düğmeye bastı... Teknik direktör Jean Tigana’yı göndermek isteyen ancak Fransız hocanın ağır sözleşme şartları altında ezilen Siyah-Beyazlı idareciler izleyeceği yolu belirledi. Tecrübeli çalıştırıcının tercümanı Sinan Serhatlıoğlu’nun yanı sıra tüm yardımcılarını gönderecek olan Beşiktaş Yönetimi, hocanın elini kolunu bağlamayı planlıyor. ‘Milat olacak’ Operasyon için kollarını sıvayan yöneticiler ince eleyip, sık dokurken, Reşat Çağan ile Ulvi Güveneroğlu’nun görevlerinin kesinleşmek üzere olduğu belirtildi. Bu arada henüz operasyona son şekli verilmediği için isminin çıkmasını istemeyen bir yönetici, “3 Ocak’ı bekleyin. Beşiktaş için yeni bir miladın başlangıcı olacak” dedi. Mali’de tatilde bulunan Tigana da İstanbul’daki gelişmeleri yakından takip ediyor. Orhan YILDIRIM |
isminin çıkmasını istemeyen bir yönetici, “3 Ocak’ı bekleyin. Beşiktaş için yeni bir miladın başlangıcı olacak” dedi. sanki yardim kampanyasina bagis yapiyor da ismini aciklamiyor:) |
Türkiye`de Saat: 08:37 . |