![]() |
ben hala tiganaya sabır göstermeliyiz diyorum. en azından sezon sonuna kadar |
yol verin gitsin kimsenin inancı kalmadı. samet aybaba gelsin ya bir türk olsa ne taraftar ne başkan kimse sabır göstermezdi |
Alıntı:
Sevgili kardeşim, yukarıda yorum yapan arkadaşın inancı var, benim var, sanırım wardaw'un var ve bilmediğim daha bir çok kişinin inancı var. Sen neden bizleri ve bizim gibi düşünenleri görmezden gelip "kimsenin inancı kalmadı" diyorsun??? Ben de herkesin inancı var, gitsin diyenler dedikoducu kadınlar gibi takımı çekiştiriyorlar desem iyi mi olur? hoş mu olur?? :confused: |
Alıntı:
|
şu forumda bir anket yapsak acaba % kaçımız Tiganaya güveniyor..gerçi diğer siteler yapmış karakartal.com anketi ; http://img133.imageshack.us/img133/8...akartalqv4.jpg kartalhaber anketi ; http://img133.imageshack.us/img133/9...alhaberra3.jpg |
Alıntı:
Ben futbolcuların inancının kalmadığına inanmıyorum. Bu takımın revizyonlarından kurtulmuş tek adam ve kaptan "deli" ibo, sürekli hoca ve takım değiştirilmesinin kendilerine nasıl zarar verdiğini 40 kere söyledi. Belki beğenmeyebilirler, ama takım olmanın bu yoldan geçtiğin onlar, sizden bizden iyi biliyorlar... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ben tigananın bu sene değil ama seneye iyi işler yapacağına inanıyorum ama tigana o kadar çok hata yapıp okadar çok tepki topladıki sezon sonu kesin gider o yüzden sezon sonu gidecek birini şimdiden değiştirmek daha akıllıca olur. yani kısaca tigana ile bu sezonu tamamlıyacaksak seneyede devam etmeliyiz en mantıklısı budur. ama tigana bizi bu sene en fazla 2.yapar |
ooo cemaat toplanmıs hep bir agızdan amin!! çekilmiş. hayırdır vakıf falan mı kurdunuz :D:D bari hep birlikte bi dilekçe yollayın diyanet işleri başkalnlıgına.!! bu haftaki cuma namazında hoca tigana nasıl yollanır onun fetvasını versin :D |
Alıntı:
|
|
Alıntı:
|
ehehhehe :D:D bi anda anket tersine dönmüs. eyvallah :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
tigana cehennemin dibine git...Bu takımı yaktın bizim öfkemizde seni yaksın inş. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ilhan olayi baya ciddiye almis:) |
hadi başkan açıkla şu haberi yolla gitsin |
eleştirilere dayanamayann başkan istemiyoruz :D:D |
Alıntı:
süper yorum. güldürdün beni :) :) :) |
tigana iyi teknik direktör dicem ama sorun var adam geleceğe yönelik takım kurmaya calışıyor tamam belki iyi kurabilir ama biz şampiyonluk istediğimiz için onu beklemeye sabrımız kalmadı... artı en amatör teknik direktörün bile yapmıcağı hatalar yapıyoo..çok sabit fikirli dediğim dedik tiplerden.. hata yapan oyuncularda diretmesine dayanamıyorum...kimse söylemiyo mu ya...eksiklikleri göremiyo mu merak ediyorum.. |
Tigana'yı göndermek bataklıktaki sinekleri öldürmeye benziyor.Bataklığı kurutcağımıza.Size söyleyeceğim tek şey : "Piyonları bırakın şah ve veziri devirin" |
Alıntı:
|
bizim taraftar bi alem ya valla taraftarın %90 nı tigana gitsin diyo taraftarın %100 maça gidiyo bu bu ne perhiz bu ne lahana turşusu protestonuzu forumda değil daha ses getiren yerde yapında büyük başlar olayın farkına varsın...kapito |
sene sonunda yeni bir hoca getirilecekmiş...geçen gün sky türk te biri söyledi...hayırlısı... |
bu kadar olaydan sonra en guzel ve en dogru olan tigananın gitmesi zaten gereken seyde bu olsa gerek bu takıma hiç bişi vermedin veremezsinde.. |
bu saatten sonra,ipler kopma noktasına gelmişken vedalasmak en doğrusu |
Türkiye`de Saat: 15:11 . |