![]() |
Flash Tigana yollama planları yonetim tiganin istifa etmesi ve sindirilmesi icin once 2 yardimsini isine son verecek ve tercumani sinan nin isine son verilecek boylece tiganin sindirilmesi saglanacak ayrica yonetimin tigana nin avukatiyla gorustugu ve 1 milyon euro karsiligi sozlesmesinin fesh edilmesini istedigi ancak avukatin ancak sozlesmedeki rakam olmasi kosulu ile sozlesmenin fesh edilebilecegini bildirdi kaynak:lig tv |
bir de yönetimi yollama planı yapsak daha iyi olmaz mı....seçim öncesi yeni teknik direktör değiştirmek, işi epey karıştırır...çünkü yeni bir yönetimin seçilmesi halinde yine teknik direktör değişikliği yapılabilir.... |
walla gitsin mi kalsin mi bilmiyorum en iyisi besiktasimiz icin hayirli olsun |
eyer bu haber doğruysa artık bir kısır döngünün içine girilmiş..ortada bir inatlaşma var..şuan tigana kalsın diyen arkadaşlar bile bu durumda tigana kalsa ne kadar başarılı olabilir düşünsün... |
koskoca başkanın düştüğü duruma bakın ya Allahım ya Rabbim neler neler yapıyor |
Alıntı:
|
artık bıktık vala bu tür haberlerden. bi basın açıklaması yapın dogru veya yanlıs. hergün değişik değişik haberler. bi basın açıklaması yapsınlar bari de su haberlerin önü arkası kesilse. hiç olmassa taraftarda millet de neyin ne oldugunu ögrenir. bu ne yaa gına geldi artık, zaafiyet gecirecem bu haberlerden.!!!! böööö :( nedense bu üyenin açtıgı konuları da bir türlü sevemiyorum .!! hep aynı teranee...!!bir kere de değişik bişey denenseee....!!! |
ya bu tarz bikaç haber resmi sitede de verildi arkadaşlar... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 13:00 . |