![]() |
ersun yanal görüşlerinizi almak istiyorum...şöyle ofansif oynayan bir beşiktaş'ı kim istemez... |
bjk4ever la bir akrabalik var mi? |
can bartu dedi bjk ilgileniomuş bnmde duyduum 3 ocakta büyük operasyon var bekleyin luce mi denizli mi samet mi ersun mu veya başkası mı başkan ve yöneticiler dışında kimse bilmio ama işin gerçeği tiganayla devam edilmiyecek |
eger tigana giderse gelmesini en fazla isteyecegim kişi. |
ersun eski kafada değil artık savunmada yapıyor. ama fener taraftarı olarak anılıyor |
ersun geleceğine ertuğrul sağlam gelsin oda olmazsa samet ama ersun gelmesin |
Alıntı:
|
bilmem hic dusunmedim iyi de olabilir kotu de olabilir riskli bir secim olur |
BİZE DAMARDAN BEŞİKTAŞLI LAZIM ODA SAMET AYBABADIR |
Futbolcu olunca cinconlu,ezikli futbolcu alınmasın istemeyiz diyorsunuz,hiç bir başarısı olmayançalıştırdığı takımlara kupa bile kazandıramayan birini medyanın gazı ile ammada sarılır oldunuz. ersun yanal a hayır. milli takımlar teknik direktörü olduğunda maç esansında heyecandan dudakları titreyen ve tırnaklarını yiyen adamdan ,kritik anlarda doğru karar hiç bir zaman beklenemez. |
artık bri gelsin ve en az 3 sen kalsın şurda tigana dewam edebilir |
Adı teşvik primlerine karışmış bir adamın burada tartışılması bile utanç vericidir.Git gide Beşiktaş geleneklerinden uzaklaşıyoruz.Yazık gerçekten.O geleceğine Ertuğrul Sağlam'ı binlerce kere tercih ederim.En azından insan gibi insan.. |
ERsun YaNal büyük takım çalıştıramayacağını milli takımda gösterdi + fb ye gitmek için can atan birinin BJK de işi olmaz.. |
daha önce şike yapmış bi adamı nasıl istersiniz bende bunu anlamıyorum. fenerli oyuncuları kulüplerinde oynamasalar bile milli takıma alan bizim en iyi oynayan oyuncularımızı milli takımaalmayan adamı neden bukadar istiyorsunuz anlamıyorum. bence kesinlikle gelmesin. |
samet metin ali feyyaz ulvi şifo bunlardan bir heyet oluşturup getirsek mükemmel olur |
Valla ben Lucenin gelmesini istiyom |
ersun yanalın oyun taktiğini bende beğeniyorum.gelse en azından tiganadan iyi olur.ama şimdi değil sezon sonunda |
adam fb için can atıyor.. milli maçlar sonrasında ''yanal istifa '' seslerinin inönüde de yükselmesini istemiyorum! |
eziklere can atan adam besiktas ruhuna zor alisir.. herkes nobre olamaz.. |
ersun yanal hangi takıma giderse gitsin ilk 6-7 hafta süper oynatıyo takımı ama sonraki haftaları ne siz söyleyin ne de ben söyleyeyim... tanıdık artık ersun hocayı.. |
ersun YALAN.!! bizden uzak, Allah'a yakın olsun..!! |
ya beşiktaş okadar şanslı ki ya metin ali feyyaz bunlar futbolcuyken beşiktaşta efsane olmuş isimler şimdi hepsi sporun içinde... samet önderliğinde MAF ve şifo gelsin |
Ersun Yanal Beşiktaş'ı kaldıramaz.Bu kadar söylüyorum.V.Manisa,Gençlerbirliği gibi takımlar için ideal hoca tipi ama büyük takım olmaz Ersun Yanal'a.Zaten hoca tartışmak çok anlamsız bence şu anda. |
ersun yanalın taktiği belli ya... oynatıyor sonrada çöküşe geciyorr...ersun yanal bize yaramaz...beşiktaş zarar görür o adamdan... |
Türkiye`de Saat: 22:23 . |