![]() |
Tuncay Özilhan'a çağrı http://www.kartalhaber.com/resims/ha...nset/10375.jpg Tuncay Özilhan'a çağrı Beşiktaş'ta kongre yaklaştıkça sular daha da ısınıyor.. Yıldırım Demirören'e bir türlü rakip çıkmaması muhalif kongre üyelerini harekete geçirdi ve camianın etkili bir isimlerinden Tuncay Özilhan göreve davet edildi İşte Beşiktaş Gönüllüleri tarafından yapılan çağrı; "Sayın Tuncay ÖZİLHAN, Bu sana son çağrımızdır… Beşiktaş'ımıza layık bir yönetim oluştur… Yüz milyon dolarları geçtiği söylenen borçlardan korkma. Onurlu geçmişi yüz yılı aşan büyük BEŞİKTAŞ JİMNASTİK KULÜBÜ yüz milyon doları aşan borçların altında kalmaz. Renklerini oluşturan, siyahının kararlılığı, beyazının akıyla, tüm bu borçların altından kalkar. Sana yakışan şekilde, gönül verdiğin renkler uğruna, elini taşın altına koy. Ve bu çağrımıza kulak verdiğin takdirde, on binlere varan kongre üyesinin arkanda olacağına emin ol. Beşiktaş'ımızı bu talihsiz günlerinde yalnız bırakma. Sen görev almayacaksan, BEŞİKTAŞ GÖNÜLLÜLERİ olarak biz, görev almaya hazırız. Sahibi olduğumuz, sana kıyasla çok çok daha mütevazi şirketlerimizle, veya profesyonel çalışma hayatındaki BEŞİKTAŞ GÖNÜLLÜSÜ arkadaşlarımızla, gönlümüzü verdiğimiz kulübümüze sahip çıkmaya biz hazırız. BEŞİKTAŞ'IMIZIN BAŞKANLIĞINA TALİP OLDUĞUMUZDAN DEĞİL, BU KULÜBÜ BU YÖNETİME 3 YIL DAHA TESLİM ETMEYE TESLİM OLMANIN BEŞİKTAŞ'IMIZA EN BÜYÜK İHANET OLACAĞINA İNANCIMIZDAN DOLAYI KULÜBÜMÜZE SAHİP ÇIKMAYA HAZIRIZ." Beşiktaş Gönüllüleri.. |
paylasim icin tsk |
tuncay özilhan bjk a faydası ne şuana kadar 0 ülker daha çok yardım etti bide başkan olcak adamın içinden gelir bazı şeeler zorla oturtmayla bişi olmaz nevzat demir örnek alınmalı aday olacaksa da o olsun hakkıdır |
sağlam bir şekilde gelinmeli oraya |
Alıntı:
|
YIldirim git artik yaa |
daha önce verildi diye hatırlıyorum bu haber...şu kimi başkanlık koltuğunda görmek istediğinizle ilgili konudaydı heralde... |
yıldırım yönetiminin hatları çok.. kalmaları zarar.. |
Alıntı:
|
paylaşım için saol |
aslında duruş olarak beşiktaşa yakışır ama adamın ne olduğunu bilmiyoruz.yarın oda fos çıkarsa hapı yutarız.ama efesi beşiktaş efes basketbol takımı diye birleştirirsede süper olur o zaman ezikler çatlar valla |
bütün herşey para demek değil akıl paradan üstün kafası çalışan paniklemeden kararlar veren adam gibi bir adam gelsin |
Alıntı:
|
kimse kolay kolay bu borcun altına girip,başarılı işadamı kimliğini zedelemek istemez |
Bu yazıyı arkadaşmı yazdı yoksa gazete makalesimi anlıyamadım eğer bir yerden aldıysanız altına alıntı yazarsanız sevinirim... sadece burada yazıyorsa bu çağrı pek ulaşacağını sanmıyorum |
zorla gelecekse gelmesin |
Alıntı:
:: Kartalhaber.com :: |
demirören tek aday girecek yine |
valal benim şu andaki adayım,inşallah aday olurda sağlam bir yönetimle gelir..Demirörenle olmuyor işte,zorlamamak lazım.. |
Yeni aday Çarşamba günü açıklanacak Kartalhaber.com açıklıyor... Beşiktaş'ın önde gelen işadamları dün gece Kuruçeşme Divan'da toplandı. İşte kapalı kapılar ardında konuşulanlar: Beşiktaş'ın önde gelen işadamları Tuncay Özilhan, İhsan Kalkavan, Turgay Ciner önderliğindeki oluşum dün gece Kuruçeşme Divan Restaurant'ta toplandı. Birçok dernek temsilcisinin katılıdığı toplantıda yeni adayın belirenmesi için ciddi girişimlerde bulunuldu. Seçime girilmesi halinde herkesin benimseyeceği adayla yola çıkılması gerektiğini vurgulayan Tuncay Özilhan'ın, "Beşiktaş mali yönden çok kötü durumda. İçimizden kimin başkan olacağı hiç önemli değil. Hepimiz taşın atına eismizi sokmalıyız. Beşiktaş böyle yönetilmeye devam edilirse birkaç yıl sonra batma notktasına gelebilir" dedi. Toplantıya katılan Koç ve Sabancı Holding'in temsilcileri bu grubun yönetime aday olması durumunda destek olma sözü verdiler. Başta Ankara ve İzmir'den gelerek toplantıya katılan Anadolu beşiktaş dernekeri üyeleri de oluşuma destek verdikerini bildirdiler. Oluşumun en geç Çarşamba gününe kadar adayını açıklayacağı sızan bilgiler arasında. Oluşumun yönetiminde işadamlarının yanısıra emekli askeri paşanın, ünlü bir gazetecinin ve tanınmış bir siyasetçinin de yer alacağı öğrenildi. Gelişmeler kartalhaber.com'da... |
bence tuncay özilhan besiktas icin faydali olur... yani demirören gibi acemi kararlar almaz, durusu bir besiktas baskanina yakisacak sekilde... ben sahsen baskan olarak görmek isterim... |
tuncay özilhan vakit ayıramaz bence |
geliyor...coming soon |
kim gelirse gelsin bu kulübü demirörenden kötü yönetemez.Öyleyse çözüm kimin geldiği önemli değil önemli olan demirörenin gitmesidir.Hiçolmazsa gelen bundan biraz daha iyi yönetir bu kulübü. |
Türkiye`de Saat: 21:02 . |