![]() |
2 bin 500 YTL ceza 2 bin 500 YTL ceza PFDK, İnönü'deki Rize maçında yaşanan tribün olayları nedeniyle Beşiktaş'a 2 bin 500 YTL para cezası verdi. Yönetim itirazda bulunmayacak. Kaynak:Takvim |
seyircisiz oynama cezası.. para cezası.. federasyonun kuralları zaten hep Beşiktaşıma işler başkalarına değil.. |
Yönetim de itirazda bulunmayacak kadar cezayı düşük görmüş.. |
YA BEN BİŞEYİ ANLAMIYORUM ARKADAŞLAR. Y FEDERASYON ÇOK GARİP YADA ALEN MARKANYAN. ALEN ABİ DİYORKİ BEŞİKTAŞ KULÜBÜNE KESİLEN CEZALARIN Bİ MANASI YOK. ÇIKIP MAÇ KASETLERİNDEN KULÜBÜMÜZE GÖSTERSİNLER ŞURDA MADDEYE AYKIRI OLAY VAR DİYE BİRDAHA OLMAZ AMA ZATEN YASAYAAYKIRI OLAY OLMADI DİYE. YÖNETİM DEVRİM YAPIPNEDEN CEZA KESİLDİĞİNİ İSPATINI İSTESİN BENCE. YOKSA SADECE SUÇLAMA GİBİ KALIYOR. |
ya devre arasına girdik ama yakında yine ceza gelir bizim cezalar otomatiğ bağlanmış. PFDK:bu hafta beşiktaş inönüde oynuyo sen 3-3,5 milyar şimdiden yaz ya alen sahaya girer ya taraftar mırıldanır sen şimdidencezayı yolla |
rize macında tribün olayı falan olmadı ki.!!! nobrenin golünden sonra hep bir agzıdan fantazi yapıldı. tek tek futbolculara tezahürat yapıldı. sonra nouma ya ve ilhan mansıza da yapıldı. bunlar mı olay...!!!! :( tamam son dakikalarda fenere dokundurma da yapıldı ama bırakın da o kadar olsun. heralde fenerin fe sini demeden ceza makbuzu yollanıyor kulübe.!! |
Alıntı:
|
valla ya devre arasındayız ya... "O" kulube kesiyorlar ya aman bizide unutmasınlar... böyle sacmalık görmedim ben ya... |
keserler keserler alıştık... :) yönetimde alıştı,cezada büyük değil itiraza gerek bile duymamışlar |
bukadar cezayi hep kufurden aliyoruz artik tribunde gercek besiktaslilar olmali kufur edip takima zarar veriyolar |
Türkiye`de Saat: 03:31 . |