![]() |
rasim kara yaaa o kadar kişinin adı geçio td için de doru dürüst rasim kara nın adı geçmio anLamadım...bu kadar ne yaptı bu adam??????? KISA Bİ NOT....:Siyah-Beyaz'lı takım onu çalıştırdığı dönemde şampiyonluğu son haftaya kadar kovalamış, lig tarihinin en yüksek gol sayısına ulaşmış ve Avrupa Kupaları'nda ki en başarılı sezonlarından birini yaşamıştır. Buna rağmen Beşiktaş'tan ayrılmak zorunda kalmıştır. |
ödenemi gayet iyi hatırlıyorum ama rasim karanın türkiyede bir takım çalıştırmaması kafamı kurcalıyo |
evet o dönem harika oynamıştı beşiktaş...yanılmıyosam 13'te 13 o dönemdeydi...ayrıca mrmiç gibi mükemmel bir kaleciyi transfer ettirmişti...neden olmasın... |
Türkler arasında Rasim Kara yada Samet ancak bizim belimiz doğrultur. Gerisi hikaye |
rasim kara yeni bir takımla anlaştı,ayrıca yönetimin gündemine hiç gelmedi,halbuki ben bu takımı ayağa kaldırırım demişti bir programda,resmen görev bekliyordu |
rasim en son azerbaycan da bir takım çalıştırmaya başlamıştı sanırım.. |
Alıntı:
|
fatih terimin milli takımda ilk döneminde yardımcısıydı ve gerçekten terimin başarısında büyük payı vardı bunu terimde kabul ediyor. beşiktaşında en başarılı hocalarından biriydi neden gitti anlamadım ama gelmesi iyi olur. gerçi kendisi başkan adayı olacağını açıklamıştı zamanı gelince. |
Şu anda AZERBAYCAN da bir takımın başında olması lazım. Bu yüzden adı geçmiyor olsa gerek.. |
iyi hoca |
Türkiye`de Saat: 04:59 . |