![]() |
Tigana Kalıyor... Tigana yaptığı açıklamalardan sonra özür dilemiş ve Murat Aksu başta olmak üzere bir çok yönetici kabul etmiş özrü..bunun üzerine de Tigana nın takımda kalcağını söylemiş.. www.maraton.com.tr |
biz kabuL etmioz ama........!!!!!!!11 |
istemiyorum tiganayı yaaaa defolup gitsinn artık |
haydi tigana sana güvenenleri mahcup etme.. |
Alıntı:
|
çok iyi olmuş |
Alıntı:
tigana git artikkkkkkkkkkk sende az degilsin ha :D inadina tigana seyini koyuyon :D |
bu kadarıda pes artık ya |
hem de ne pes |
|
EN DOĞRU KARAR OLMUŞ. SENE SONUNDA İNŞALLAH BU KARARI ALDIĞIMIZ İÇİN ÇOKKK MUTLU OLACAĞIZ. ĞİŞMANLIK YAŞAMAYACAĞIZ. |
ALLAH AFFEDER BEN AFFETMEM ISTIFAAA ET YA |
küçük harflerle yazalım |
Doğru karar tebrikler yönetim |
Alıntı:
konuyla ilgili valla ne diyim ki...inşallah hayırlısı olur... |
Alıntı:
|
bune saçma karar kardeşim ya. ne yapmıya çalışıyor bunlar. babalarının tekkesimi bu kulüp kardeşim. adam çıkıyor kulüple resmen dalga geçiyor. yedi cihana rezil ediyor. ondan sonra bir özür her şey toz pembe oh be ne ala. bir işe yaramaz futbolcu toplluğuna verdiniz milyon dolarları bu adama gelince pintiliğiniz tuttu dimi. dilerim allahtan karşına şöyle aslanlar gibi bir aday çıkarda sizde o hoca dediğiniz adamda sandığı gömülürsünüz.Yeter artık ya 3 senedir kafamda siyah saç bırakmadınız. Kusura bakma sayın yönetim ama bu aldığınız karadan sonra size daha saygı duyamayacağım artık. O tigana denen herif bu takımda kaldığı süre boyuncada maç felan izlemiyorum artık. zaten zevkte vermiyor. neyinizi izleyim. takım gençleşiyor diyorlar. bugün u 17 milli takımı açıklandı. takım listesine bakınca rezillik iyice belli oluyor. ne gençleştirmesi kardeşim. bir tane batuhan var onuda uingilizler talıp olmasa haberiniz olmayacaktı. Tiganaya destek veren arkadaşlara da şaşıyorum. bu kadar küçük şeylerle mutlu olabiliyorlarsa ne diyim artık. lig gitti, avrupa gitti. bundan sonra takımın 2 haftada bir inönüde alacağı galibeyetlere sevinirsiniz bol bol. deplasmanda bu takımdan bir şey beklemeyin sakın.deplasman karnesine bakarsanız anlarsınız zaten. ben böyle ufak şeylerle sevinemiyorum çünkü. |
O kadar tazminatı olunca doğal yani adamda yüzsüz gitmiyor tazminatını düşünüyor nede olsa takır takır parasını almaya devam edecek |
aman ya kalırsa kalsın her şeyi zaman gösterecek kim haklı kim haksız.. |
bence hiçbirşey değişmedi her an herşey olabilir,ipler gergin |
bana pek inandırıcı gelmiyor. inş. tigana kalır ama dananın kuyrugu 2 ocakta kopucak gibime geliyor.o zamana kadar çıkan haberler benim için önemli değil. 2 ocakta hersey net bi şekilde belli olur. |
doğru bi karar verilmiş.Umarım hayırlısı budur |
Bence yönetim zorunlu olarak Tigana'yi göndermedi, tazminat olayi.. |
en sonunda başkan, kongreyi düşünerek yine gönderecek tiganayı |
İNADINA TİGANA!!! |
besiktasimizin bir iskeletini genc oyunculardan kurabilirse görevini yapmis olur tigana.. cünkü benden istenen buydu diye defalarca ifade etti.. serdar gibi iki oyuncu daha kazandirirsa takima gelecek 5 yila damgamizi vururuz.. sadece nokta transferler yapariz o zaman kurulu genc bir takimin üzerine.. kartalkalin.. |
----------- bobo ---------- ibrakin ----- ? ----- burak ------ ? ----- serdar ----- ? - zan - koray - toraman ------------ ? ------------ bu soru isareti olan bölgelere iki tane genc monte edebilirse Tigana |
kalsın tabi biz mazoşit bir takımız |
kalsın tabi ya,bir 5-10 sene onu orda görmek istiyoruz,ilk hedefimiz karşıyakaspor gibi olmak,lig A şampiyonluğunu bekliyorum ama tiganayla.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 03:33 . |