![]() |
KARTAL'DA OPERASYON BAŞLADI!.. http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28...1228191007.jpg Beşiktaş'ta operasyon başladı. Teknik direktör Tigana'nın gündeme bomba gibi düşen açıklamalarını çeviren tercümanı Sinan Serhatlıoğlu görevinden alındı ve kulüpte başka bir göreve getirildi. Tercüman Sinan Serhatlıoğlu, Tigana'nın "Takımda maddi problemler var, oyuncular kendilerini tam olarak maçlara veremiyor" sözlerini çevirmişti. Öte yandan yarın, yardımcı antrenörlerden Zeki Önatlı'nın görevine son verilmesi ve yerine Siyah-beyazlı ekibin eski futbolcusu Tayfur Havutçu'nun getirilmesi bekleniyor. kaynak:maraton |
100 yıldan beri hep operasyon oluyor ama sonuç = 0 |
ne operasyonu yahu...bişeyin değişeceği yok....sadece laf laf laf....3 senedir bunu görüyoruz.... |
daha güzel kıvırılamazdı,tiganayı kovamıyorsun ya sinanı kov,bravo yani... |
bu mu operasyon. kartalhaber de de yılın teklifi yazıyor. bende bişey oldu sanmıstım. bazı şeyleri abartmaya ne kadar çok meraklıyız.!! :) |
YA ABİLER BİZİM BABALAR GİBİ PLAYBOY BAŞKANIMIZ VARDI,İŞİNİ ÇOK İYİ YAPIYORDU HER KONUDA AMA FEDERASYON VE EZİKLERİN HAKEMLERLİ ALMASIYLA HER ŞEY TERSİNE DÖNDÜ BEN PLAYBOY BAŞKANI İSTİYORUM VE YÖNETİMİNİ TAMAMEN PROFÖSYENEL YÖNETİMİ |
ya arkadaşlar Tigana eyer bunları söylemişse tercüman çevirdi diye adamı işinden alıyoruz....peki bunları söyleyen ???? |
Tercüman Sinan Serhatlıoğlu'na uyuz oluyodum zaten, görevden alınmasına sevindim. Hayırlı olsun. |
Alıntı:
yanlıs cevıri var deyıp olayı örtpas etmek amac bu.demek kı tıganayla devam.. |
Alıntı:
aynen katılıorum.. ama bide şöle bakarsak belki bu tiganayı bezdirmek için ilk hamle olabilir... |
Türkiye`de Saat: 08:24 . |