![]() |
Bizim başımıza ne geldiyse "içimizdeki Bursalı ve Fenerlilerden" geldi. Hatırlatırım... |
Bursa dan adam çıkmaz sözünü doğruluyor galiba bu adi herif .. LAn sen kimsin Beşiktaş ı bitiriyon denyo önce üç kuruşluk takımını kurtar .. ikinizi değil alayınız gelse yine de bitiremezsiniz BEŞiKTAŞ ı .. Adam akıllı durun aklınızı almayalım .. |
ben levent kızılı da aziz yıldırımıda üst üste ..... alayınıza gider bursa maçında bizi kim tutacak şimdi |
Kaldı ki 3 büyük kulübün başkanı da yakın dostunuz..Siz ne düşünüyorsunuz Yıldırım-Canaydın-Demirören üçgeninde yaşananlar hakkında? Ben kupa finaline gidemedim bu yüzden.. Aziz Bey’le Yıldırım Bey’in arasında kalmamak için.. Murat Aksu da benim kan kardeşim.. Özhan Canaydın Bursalıdır, aile dostumuzdur.. Aziz Yıldırım küfüre karşı büyük mücadele verdi.. Onun da anlık siniri vardır ama o şuna inanıyor: “Ben küfre karşı bu kadar mücadele verdim, bana bunlar yapılıyor” Levent kızılla yapılan bir röportajdan alıntı... Bizim yöneticiler dostlarını iyi seçsinler , özellikle murat aksu... |
Ulan levent kızıl! hadi biyerin yiyosa gel! etin butun kadar konuş it herif. kimin köpeğisin bilmeyiz ama adamsan eğer o sözlerini açıktan medya karşısında tekrarla! |
bursayı başına yıkarız |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bursa baskaninin oraya gitmesi biraz ayip kacmis bence. |
Türkiye`de Saat: 04:53 . |