![]() |
aaaaaaa |
yönetim yönetim yönetim çıkıp yumruğunu balyoz edasında vur mikrofonun açık bırakılması inandırıcı değil kasıtlı yapılmış bi olay vede kimin soylettrdıği malum herkesçe biliyor yönetim uyumaaaaaaaaa laf atanlar pascalınkini yesin |
haydiiii başkan konuş....beşiktaş'a saldıranlara haddini bildir....vur şöyle bir yumruğunu.....tüm dünya yerinden oynasın..... |
AÇIN ULAN GÖZLERİNİZİ BAKMAYIN ŞAŞI ALAYINIZ GELSE YIKAMAZ ŞANLI BEŞİKTAŞI!! başkan bunun altında kalmayacakktır |
akıllı olsunlar,bize bulaşmasınlar |
siz kim oluyonuz la beşiktaşı bitirecekmiş burası besıktas alayına gider!!!! |
bitireceğim demiş adam daha yeni tsl ye cıktı...reklam yapıyodur:D (herkes haddini bilsin!!!) |
ya ben bunların ...... diyecek başka bişe yok...alayınız gelsin ulan...biri bursanın narin OĞLANI diğeri AZİZE kimsiniz ulan BJK yi bitirecesiniz... |
******** bunların alayı ezik oğlu eziklerrr,gelsinler isterlerse hepsii toplansa 1 adam edemezlerki....öyle ötmesi kolay tabii!!!:mad: :mad: :mad: |
sadece ikiniz deil bütün dünya gelse beşiktaşı bitiremez bunu o küçük beyinlerinze sokun tamam mı......? gay fenerliiler ve top bursalılar neden bu kadar anlaştığı belli biri gay biri yuvarlak top :D |
Türkiye`de Saat: 18:46 . |