![]() |
saygım ve desteğim beşiktaşın teknik direktörü olmasındandır,yeterli olduğuna inanmıyorum |
sonuna kadar inadina tigana...taraftar cok sey diyor..tarafta zamaninda oyuncuya ciplak oyna dedi, ee noldu, adamlar formayi cikardimi?, taraftar zamaninda helal olsun dedi..yani taraftarin kafasi karisik, ne yapacagini bilmiyor, yani bu benim düsüncem...biz basari istiyoruz, hangi t.d le olursa olsun, sadece basari, kupalar istiyoruz, bu sikintili günlerden cikmak istiyoruz...bence tiganadan önce, bu yönetim gitmeli, gitmeli bunun baska yolu yok!!"!!!!! |
Ya bu taraftar da çok biliyor ha. Medyanın gazıyla hareket ediyor taraftarlar başka da birşey değil. Kulübün menfaatlerini en iyi yönetim biliyor ve benim düşüncem beşiktaşın menfaatleri Tigananın kalmasını gerektiriyor. Ümid ediyorum yönetim de bu doğrultuda hareket eder, geçmişte yapılan yanlışlar tekrarlanmaz ve kulübümüz istikrarlı bir yapıya kavuşur. |
Alıntı:
|
Alıntı:
herkes haddini bilecek. taraftar taraftarlığını yapacak. HERŞEY BEŞİKTAŞ İÇİN.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
taraftar gitsin diyor ama oyuncular tiganadan cok memnum bence gitmes oyuncular sevmis tiganayi |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 05:51 . |