![]() |
Alıntı:
Genc ve yetenekli oyuncuya her zaman ihtiyac vardir, ama bizde eksik olan tecrubeli ve KALITELI oyuncular, ozellikle defansta bir lider. Orta alanda isikrari ve devamliligi olan bir onlibero ve ileride cok kaliteli bir forvet. Anca bunlar olduktan sonra kadromuz kaliteli diyebiliriz. |
bu genclerden birini solbeke monte etmeye baslamak lazim.. delinin alternatifi yok.. |
Takip edebildigim kadariyla Aydin solbek degil, Mehmet Sedef'in ise ne ise yaradigini hala anlayamadim. Adamin hicbir ozelligi yok, iyi defans yapamiyor, hizli degil, cok teknik degil, nasil yetenekli bir futbolcu anlayamadim. Bildigim kadariyla gecen sene biraz oynayan Emre Ozkan var solbek olarak, baska da bilmiyorum. Bence Hakan Balta'yi almak lazim.:) |
türkiyede en çok zorlanınan yer sol bek inşallah iyi birini monte edebilirler |
kayseri zaten hiçbir oyuncusunu buyrun alın verelim demedi ki Bülenti desin... ayrıca bende transfer yapılmasını istemiyordum kaleci Martinez dışında ve Tigana'nın dediği gibi bir stoper ve bir ortasaha ile bu iş bitmez...bence kaleci , stoper , ön libero ve kesinlikle bir forvet lazım...hatta İ.Akın'ın yokluğunda bir sol kanat da çok lazım... |
stoper,sol açık,forvet bu 3 yerden 2 si alınabilir |
Alıntı:
Aynen!! |
önce yeni bir hoca lazım bu takıma :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 14:59 . |