![]() |
Tayfur Havutçu göreve başladı Beşiktaş'ta antrenörlük görevine başlayan Tayfur Havutçu, ''Yuvama döndüğüm için mutluyum'' dedi. Tayfur Havutçu, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kendisi için heyecanlı bir gün olduğunu kaydeden Tayfur, ''Futbolcu olarak bırakmıştım antrenör olarak geri döndüm. Yuvama döndüğüm için mutluyum. İlk antrenörlüğümün burada olması nedeniyle de ayrıca mutluyum'' diye konuştu. Havutçu, hedefinin Beşiktaş'ın başarısı için mücadele etmek olduğunu kaydederek, ''Böyle bir teklif gelince faydalı olacağıma inandığım için teklifi kabul ettim. İnşallah 2007'de başarıyı hep birlikte yakalarız'' dedi. Takımda beraber oynadığı arkadaşlarının bulunduğunu anlatan Havutçu, şunları söyledi: ''Ayrıca yeni genç arkadaşlarımız da var. Birbirimizi çok iyi tanıyoruz. Bu yüzden herkes görevini layıkıyla yerine getirecektir. Amacım Beşiktaş'a faydalı olmak. Hocaya yardımcı olmak, hocayla arkadaşlar arasında köprü kurmak. Hocayı iyi tanıyorum. O yüzden başarılı olacağıma inanıyorum.'' 02.01.2007 http://www.superspor.com/i/b.gif Kaynak : AA |
hayırlı olsun kaptana |
Hayırlısı olsun.... |
hayırlısı olsun inşallah faydalı olur |
tayfuru çok severim ve inşallah başarılı olabilir ama bu takımda o göreve gelecek çok adam vardı,şifolar,metinler falan onlarıda düşünseler keşke biraz,ama kaptanımız inşlh başarılı olur.. |
Tayfur kaptan efendi kişiliğiyle gerçek bir Beşiktaşlı. Umarım uzun süreler kulübümüze hizmet eder ve başarılarımızda katkısı olur. Hayırlara vesile olsun. |
Alıntı:
|
hayirlisi olsun |
tecrube kazanir ilerde iyi bir teknik direktor olabilir tayfur |
tayfur futbolu bıraktıktan sonra her hsangi bir eğitim aldımı bir ara ingiltereye gidecek diye duymuştum neyse hayırlı olsun tayfur kaptan |
tayfur başarılı olacaktır eminim,yabancı dilleride mevcut,efendide güvenim tam ona. |
tayfur'a insan olarak saygımız ve sevgimiz sonsuz...ancak menajerliği döneminde görevini iyi yerine getirememişti...takım üzerinde bir etkisi yoktu...şimdi ne yapar açıkçası o konuda oldukça şüpheliyim...umarım ben yanılırım... |
hayırlısı olsun artık :) |
hayırlısı olsun |
hayırlı olsun da bence biraz erken oldu gibi...efendiliğine diyecek laf yok sevdiğim bi isim tekrar yineliyorum ama benc eonun yerine şifo falan gelmeliydi...şifo tayfura nazaran daha tecrübeli... |
hosgeldin kaptan...hayirlisi insallah....... |
çok ii yaa,hayırlı olur inş,kaptana başarılar..:) |
klasik demirören popülizminin bir eseri. bir sene olmadı gideli geri geldi. |
Ayrıca oynasında :D |
Alıntı:
|
inşallah başarılı olursun kaptan |
hayırlısı olsun |
Türkiye`de Saat: 20:25 . |