ben bunada inanmıyorum sadece hava alanında imza almaya gelen kişi bile 5 den fazladır.
arkadaşım sende alıştım inanmıyorum demeye....ne bu böyle...kötü olan hiçbişe olmuyor sanki bu takımda yaa...hayretbişe...meral arkadşaımız videosunu vermiş zahmet edip bi izlesene inanmıyorum diyeceğine...
{ThE DieSeL...}}
04-01-2007 22:51
Alıntı:
iLHAN-MANSiZ´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 211670)
arkadaşım sende alıştım inanmıyorum demeye....ne bu böyle...kötü olan hiçbişe olmuyor sanki bu takımda yaa...hayretbişe...meral arkadşaımız videosunu vermiş zahmet edip bi izlesene inanmıyorum diyeceğine...
valla adaş anlamadığım bir konu bu zaten,yi haberlerde harikatız süperiz eywallah,kötü heberde suç medyanın,iftira allah onların belasını versin,hep üzerimiz oynuolar..Atıp tutmadan önce bi okyun araştırn,,zleyin snr sallayın..
valla adaş anlamadığım bir konu bu zaten,yi haberlerde harikatız süperiz eywallah,kötü heberde suç medyanın,iftira allah onların belasını versin,hep üzerimiz oynuolar..Atıp tutmadan önce bi okyun araştırn,,zleyin snr sallayın..
hakkaten bu takımda herşey 4 / 4 lük gidiyor kötü bişe yok...millet paso yalan yalan yalan...önce dediğin gibi bir araştırsınlar...yukarıda arkadaşın biri araştırmış videoyu vermiş...izleme zahmetine katlan bari yalan haber demeden önce...böyle komik duruma düşersiniz işte...