![]() |
hadi bakalım çalışmalara devam,eksikleri kapatmalıyız |
Kamp raporu Kamp raporu RUNJE: Kendine daha çok güvenmeye başladı. MURAT: Her zaman hazır olduğunu G.Saray maçında gösterdi. RAMAZAN: Şans bekliyor İBRAHİM ÜZÜLMEZ: Kaptan çalışmaları ve davranışlarıyla hep örnek oldu. İBRAHİM TORAMAN: Bir sağda, bir stoperde joker gibi kullanıldı. ZAN: Sakatlık sonrası çabuk toparladı. Çok çalışıp önemli mesafe aldı. BAKİ: Çok çalıştı ancak Bremen maçında Runje ile pozisyon uyuşmazlığı yaşadı. ALİ TANDOĞAN: Tigana çok fazla ileri çıkmasını istemediği için sağ beke koydu. ALİ http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...JkZjQ0Mw%3D%3D GÜNEŞ: Sezon sonunu bekliyor. . AYDIN: Antrenmanlar da çok çalıştı Tigana'nın gözüne girmeyi başardı. Tecrübeye ihtiyacı var. . SERDAR KURTULUŞ: Çok disiplinliydi. Başarılı bir kamp geçirdi. . FAHRİ TATAN: Tigana'nın istediklerini tam olarak yapamıyor. . İBRAHİM AKIN: Seri olmasına rağmen adam eksiltemiyor. Bunun için güvene ihtiyacı var. . MEHMET SEDEF: Çok enerji harcadığı için verimli olamıyor. . BURAK YILMAZ: Fiziğinden dolayı Tigana öncelikli olarak düşünüyor. Çalışmalarını maçlara yansıtamadı. . DELGADO: Antalya'da çok önemli açık kapattı. Ama hazır değil.. . RİCARDİNHO: Saha dışı ve içinde takımın yıldızı olduğunu kabul ettirdi. İyi bir kamp geçirdi, ipleri eline alıyor. . KLEBERSON: Çok verimsizdi. . BOBO: Çok gayretli. Tigana tek forvet oynattığında etkisiz oluyor. . GÜLEÇ: En çok çalışan futbolculardan biri ancak. Tigana Werder Bremen maçında sağ kanat oynatarak verimini düşürdü. . KORAY: Özverili ve çalışkan. . NOBRE: İlerde yalnız kalıyor ama G.Saray maçında yine golünü attı. Kaynak:Sabah |
Uzatmamız gereksiz Uzatmamız gereksiz Tigana, yönetimin "Türkiye Kupası maçı ertelendi. Antalya kampını uzatalım mı?" teklifini geri çevirdi. Fransız çalıştırıcı, "10 günlük kamp benim için yeterli. İyi çalıştık, tadında bırakmak lazım. Ben istediğimi aldım, kalan sürede Ümraniye'de hazırlanabiliriz" dedi. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D Kaynak:Fotomaç |
inş dediği gibi iyi hazırlanmışlardır. |
özgür sen onun dediğine ne bakıyon allah için o habire durmadan konuşuyor icraat ise yok ona verecen mikrofonu o habire konuşacak takım umurunda bile değil |
Türkiye`de Saat: 15:45 . |