![]() |
yenı ve kalıtelı urunler beklıyoruz ayrıca cok pahalıı kucuk kolyeler bıle cok pahalı bence bıraz saha uygun olmalı alabılmemız ıcın yanı bılet parası forma parası vs bızım ıcın zor oluyoo |
yeni bi anlaşma yapılsa daha güzel olcak nıke falan veya kappa.... |
bence değişim süper oldu.ürünlerde süper herkes öle başarı beklemesin bence hepimize düşen görev formaları alıp kulübe para kazandırmak..hep transfer istioruz ama elimizi cebimize atmamız şart...'! |
burda kimsenin anlamadığı bişey var. benim etrafımdaki beşiktaşlı arkadaşlarım sırf göğüs reklamı colaturka diye forma almıyorlar ve almayız diyorlar bende dahil. umbro'ya marka olarak diyeceğim birşey yok fakat buda yönetimin hatasıdır. şuan türkiyede adidas ve nike mağzası olmayan il yok gibi birşey ama bizim yönetim bula bula istanbulda ankarada ve izmirde bile mağzası olmayan umbro ile anlaştı. kartal yuvası olmayan şehirlerde taraftar nerden forma alcak hiç mi düşünmemil bu adamlar anlamak mümkün değil. halbuki adidas veya nike ile anlaşılsaydı her şehirde daha rahat satış yapılırdı. bence yönetim yanlış politika izliyor bu konuda, bir an önce yeni arayışlara girmeleri lazım. sonuç olarak reklam yüzünden forma almayan ve mağzalarda bulamadıkları için forma alamayan bir çok taraftar var |
Alıntı:
|
Biz bu işi beceremiyoruz maalesef. Yönetim bir kişiyi bu işin başına atasa ve Franhise sistemi ile veya corner açarak yürütse çok daha iyi olacak. Türkiye de bile çok az yerde var bence daha da arttırmalılar. |
umbro marka olarak kaliteyi yansitmiyor gercektende.nike veya puma olsa cok iyi olurdu,pumanin yaptigi diger takim formalari dizayn olarak guzel ve kaliteli gorunuyor. |
en son dün gittim...bayanlar icin güzel t-shirtler vrdı bn daa yeni gördüm belki de daha önceden cıkmıstır ürün cesidini biraz daha arttırsalar daha iyi olabilir daha fazla kisiye hitap eder böylece daha cok satıs olabilir ;) |
değişim güzel olduda şu umbroda bir değişse yerine adidas nike falan gelse daha güzel olcak |
formanın kumaşı da kotu |
Türkiye`de Saat: 07:52 . |