![]() |
dfoğum günüm 4 kasımdır. bilginize :D ama herkes aynısından almasın |
uf yhaa.. ben türkiyede olsam tüm bjk esyalarini alirdim...simdi tek orginal bjk forma,bjk esortman,bjk ayakabi var:(:( ama seneye türkiyeye gidince hepsini alcam!! |
bence yonetim avrupada bir merkez acsin cunku internete fazla bir sey yok formalar haric!! |
ya bizim burda hala bi bjkstore açılmadı |
ne zaman bi beşiktaş lisansllı ürünü giysem dalga konusu oluorm hala para mı veriosun zavallı takımına 8 golden sonra nasl utanmıosun diolar... gırrrr |
ya alanya da yok ama bende antalyadan alırım hiç olmazsa YKM magzasından alırım arkadaşlarada aldırtırım almayanı döverim valla |
katılalım bencede |
merice katılıorum benimde 1 ocakta doğum günüm hediye almak isteyenler uğrayabilir:) |
arkadaslar bende bu konudan şikayetçiyim ben bırak storeyi ekmek alıcak yer bulamıorum ama internetim var :P sizden yardım bekliorum netten almak istiorum ama nerden alcam bilmiorum bide sunu sormak istiorum bu carsı logolu urunlerden nasıl alabilirim bende onlardan giymek istiyorum ama nasıl yardımlarınızı acilen bekliorum... |
bANA BİRİ CARSI LOGOLU URUNLERDEN NASIL ALABİLECEGİMİ SOLESİN MİNNETTAR OLURUM ... |
Türkiye`de Saat: 17:28 . |