![]() |
BJK Store Tırı Tarsus’ta 24.01.2007 09:29 Lisanslı ürünlerimizi taraftarlarımıza ulaştıran BJK Store Tırı, 24-26 Ocak tarihleri arasında Tarsus Atatürk Anıtı karşısında hizmet verecektir. Tırımız, 27 Ocak-1 Şubat arasında ise Mersin 100. Yıl Beşiktaş Parkı'nda bulunacaktır. |
guzel uygulama |
BJK Store Tırı Afyon’da 01.02.2007 14:49 Beşiktaşımız'ın lisanslı ürünlerini taraftarlarımıza ulaştıran BJK Store Tırı, 1-4 Şubat tarihleri arasında Afyon Valiliği önünde hizmet verecektir. |
Arkadaşım takıma elimden geldiği kadarıyla destek vermeye çalışıyorum.İstanbulda olmadığım için maçlara gidemiyorum...internetten bütün ürünlerini aldım fakat internette ürünlerin güncellenmemesinden şikayetçiyim. 2 yıdır aynı ürünler var. |
ya bence almanyadada belirli merkezlerde Besiktas Store kurulsun biz burada gurbetciler olarak cok sevinecegiz ve gereken destegi gösterecegimizden eminim... |
STORELERİN COĞALMASI COK GÜZEL YAAAA |
bide sakaryaya açsalar... |
alalım bi uzun kollu forma artık |
BJK Storelar Kartal Yuvası oldu !.. Beşiktaş'ın resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, siyah beyazlıların lisanslı ürünlerinin satıldığı BJK Store'ların isminin, 'Kartal Yuvası' olarak değiştirildiği belirtildi.. Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, ''Lisanslı ürünlerimizi taraftarlarımıza ulaştıran mağazalarımızın ismi, yönetim kurulumuzun aldığı kararla 'Kartal Yuvası' olarak değiştirilmiştir'' denildi. |
mağazaların adının türkçe olması çok güzel olmuş |
Türkiye`de Saat: 21:08 . |