![]() |
"Kartal Yuvası" kulağa hoş geliyo... |
güsel isim |
BJK Store’larda İsim Değişikliği Lisanslı ürünlerimizi taraftarlarımıza ulaştıran mağazalarımızın ismi, Yönetim Kurulumuz'un aldığı karar ile "Kartal Yuvası" olarak değiştirilmiştir. çarşının önderlik ettiği isim değişikliği isteğimizi yönetim dikkate alıp uyguladığı için yönetime teşekkürler. |
arkadaşlar yönetimimize teşekkür mesajı yolluyalım İletişim adresi: bilgi@besiktasjk.com.tr E-posta Sayın yönetim kurulu ve üyeleri e-postalarımızı okuyup onları gerekli yerlere ileten abilerimiz ablalarımız kardeşlerimiz ve Beşiktaş Store isminin değişmesi için orada en ufak yardımda bulunan herkese tüm Beşiktaş camiası olarak sizlere sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz... Camianızı dikkate aldığınız için çok teşekkür ederiz... Eminiz ki çalışmalarınız sürecektir.Bizde Beşiktaş camiası olarak sizlere elimizden gelenin fazlasıyla yardım edeceğiz.... Saygılarımızla Beşiktaşlılar… |
Kartal yuvasi cok güzel olmus .... |
stadımızın adını şeref stadı olarak değişmesi mücadelemizde dewam ediyo |
Uzun uğraşlar sonucu store a bir TÜRKÇE isim konylması güzel. Taraftarın payı büyük tabi bu olayda sıra stadda diyecem ama BJK İNÖNÜ bizimle bütünleşmiş durumda değişmese de olur. |
Bence BJK Store isim olarak değişti Ama ürün pazarlaması ve çeşitliliği olarakta değişmesi gerekli. İstanbul dışında kalan taraftarlar (Örneğin ben) resmi ürünleri alamıyoruz. İnternette çeşit çok az. Ayrıca Beşiktaş,Çarşıdan maddi manevi faydalanmakta fakat bunu maddi konuda dahada ilerilere taşıyabilir. Marka olmuş Çarşı kelimesini ürünlerde kullanırsa bence bütün türkiyedeki taraftar topluluğu bu ürünleri alarak takıma destek verir...İlgili kişilerin biraz bu konuya eğilmesi gerekli. Ürünler Türkiyenin heryerine ulaşmalı. Bugün aynı sıkıntıyı yurt dışındaki beşiktaşlı kardeşlerimizde yaşamaktalar. |
bi tanede ümraniye ye açılsa... |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 01:38 . |