![]() |
Kartal Yuvası Tırımız Alaşehir’de 06.02.2007 18:06 Türkiye'nin dört bir yanında lisanslı ürünlerimizi taraftarlarımıza ulaştıran Kartal Yuvası Tırımız, 6-9 Şubat tarihleri arasında Manisa Alaşehir Cumhuriyet meydanında hizmet verecektir |
isminin Türkçe`leştirilmesi çok güzel. |
Kartal Yuvasi cok yakismis.. |
bu yönetim maşallah iyi gidiyor. store'yi kartal yuvası, stad için sponsor, medyaya karşı savaş açıyor sayın celal kolat helal olsun... |
GüzeL Düsünmüsler Kartal Yuvası Cok güzeL |
Kartal Yuvası Mağazalarımızda Yoğun Çalışma 07.02.2007 11:41 Lisanslı ürünlerimizi taraftarlarımıza ulaştıran mağazalarımızın isminin Yönetim Kurulumuz’un aldığı karar ile “Kartal Yuvası” olarak değiştirilmesinin ardından, mağazalarımızda hummalı bir çalışma başladı. Mağazalarımızdaki tabelalar, BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi ile BJK İnönü Stadı saha içindeki rulopanların değiştirilmesi için çalışmalar tüm hızı ile sürerken logo hazırlıkları da başlatıldı. Tüm çalışmaların ivedilikle bitirileceği ve mağazalarımızın yeni konseptinin en kısa sürede taraftarlarımız ile buluşacağı açıklandı. |
norton kardesime katiliyorum veya acilmazsa bile turkiyenin her tarafina gonderdikleri TIR lari da bi avrupa turuna gondersinler |
Kartal Yuvası tam isabet olmuş... |
kombinelerin satıldığı yerin adıydı kartal yuvası |
Güzel birde logo lazım beyaz kafalı alaska kartallarından seçilmiş av üstünde |
Türkiye`de Saat: 01:32 . |