![]() |
Bu Yasin zaten 2 ayda bir roportaj verir ve hep ayni seyleri soyler, artik huy haline gelmis bu herhalde... |
gıydıgın formanın buyuklugunu bıleceksın. aldıgın paranın hakkını vereceksın terının son damlasına kadar bu formayı ıslatacaksın sonra cıkıpta orda burda konusmayacaksın |
kendini ne zannediyo yasin gattuso falan mi ki biz onu birakmayalim , almanyada oynadigimiz chelsea macinda golu onun hatasindan yedik , simdi aklima gelmiyor ama daha cok vardir ondan bu konusmalari gundemde kalmak icin soyleyecegine biraz calisip kariyerinin son yillarini da super lig takimlarindan birinde oynayarak tamamlamasi daha mantikli olur... |
Bence yasin biraz duygu sömürüsü yapıyor.Allah aşkına söyleyin yaa bu yasin beşiktaş'ta oynadığı dönemde takıma ne kadar yararlı oldu?Hangi maçı yasin sayesinde kazandı beşiktaş?Açıkçası ben pek hatırlamıyorum bize maç kazandırdığını...Bundan sonra artık ne yapar bilmem...Bize sadece futbol hayatında başarılar dilemek kalıyoo... |
Bırakın yaa hikaye bi adamdı bu ne futbolculuğu ne kişiliğle beşiktaşımıza yakışmıodu bence gönderilmesi çok doru bir karardı... |
efed almanyada oynadıgımız chelsea macında ılk 11de yasını gorunce babama yasın basımızı yakacak demıstım we ılk golu onun hatalı pası yuzunden yemıstık bence besıktasmızda fazla bıle kaldı susması gerek |
ikinci sinif takim oluyorsa sevinsene yasin,belki seni de geri getirir o zaman yönetim... bundan isabetli transfer olmaz o zaman... |
"Pascal’ın bize faydası var mıydı? Yoktu.. Benden daha iyisi oynasın ama ben iyiydim. Ben şimdiki Beşiktaş’ta oynarım ama çağırsalar bile gitmem. Çünkü ben Beşiktaş forması giyip de utanmak istemiyorum. “3 senden beri kafamızı yerden kaldıramıyoruz” diyolar. O yüzden ben de utanmak isteniyorum." İlk önce haddini bileceksin sonra konuşmaya çabalayacaksın yasinciğim,şu durum bile iyidir senin artise bak kimsin lan sen,utanmak istemiyomuş,biz çok isteyoruz ya seni..^2 ayda bir çıkıp beşiktaşla ilgili abuk sabuk konuşacak,biz de bu slağı burda tartışacağız.. |
Alıntı:
başlığa kesinlikle katılıyorum beşiktaşta trabzon gibi sıradanlaşma yolunda hızla ilerliyo |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 23:08 . |