![]() |
Dünyanın en iyi takımları listesi Dünyanın en iyi takımları listesi Uluslararası Futbol Tarih ve İstatistikçileri Federasyonu’nun (IFFHS) 2006 yılı dünyanın en iyi takımları sıralamasını açıkladı. Listede ilk 50’ye iki Türk takımı girdi. İşte sıralama: DÜNYANIN EN İYİ TAKIMLARI Sırası / Önceki sıra ...........TAKIMIN ADI / Ülke / Puan 1..........1......................Sevilla -- İspanya 308 2..........4......................Milan -- İtalya 276 3..........8......................Roma -- İtalya 269 4..........5 .....................Inter -- İtalya 268 5..........3......................Liverpool -- İngiltere 260 6..........5......................R. Bükreş -- Romanya 254 7..........2......................Barcelona -- İspanya 251 8.........11.....................Sao Paulo -- Brezilya 246 9..........9......................Lyon -- Fransa 246 10........7......................Arsenal -- İngiltere 239 41.......41.....................Fenerbahçe -- Türkiye 177 42......50......................Beşiktaş -- Türkiye 165.5 97........95...................Galatasaray -- Türkiye 122.5 103.....103...................Kayserispor -- Türkiye 117.5 182.....175..................Trabzonspor -- Türkiye 87.5 |
Tşk. Sonatcan... |
teşekkürler. |
teşekkürler |
tşkler paylaşım için... |
biz niye bukadar iyiyis anlamadim hala fenerbahce suan daha iyi ama onlar bir basamak sif daha iyiler |
bu tarz listelerde olmak uluslararasi marka olmak icin sart.. biz neden bu kadar iyiyiz yerine nasil daha iyi oluruz onun cevabini arayalim.. |
TEŞEKKÜRLER. |
tşk ederim sonatcan kardeş bu arada düşünce katılıyorum |
teşekkürler |
Teşekkürler Paylaşım Icin... |
Lyon bence üstündeki birkaç takımdan daha iyi...BJK nin hali de hiç açıcı değil açıkçası her ne kadar 8 sıra atlasada... |
suan ki konumumuz sıralamada o kadar kötü değil.bakalım zamanla nasıl bir değişme olacak listede. |
teşekkürler eline sağlık |
d.bükreş maçına yanalım yenseydik şimdi daha da ilerliyecektik |
Alıntı:
|
helal olsun sevıllaya |
Hiç kaale alınmayacak bir liste...Real madrid ve chelsea gibi takımlar bırakın ilk 3ü ilk 10 dayoklar...Bazen böyle listeler çok güldürücü olabiliyorlar.. |
bide biz neye göre 8 sıra atlamışız anlamadım.... |
bu sıralamalar neye gore anlamadm gecen sezon lıderın 19 puan gerısınde btrdk uefada gruptan cıkamadk bu sene desen lıderden 8 puan gerıdeyız uefada yokuz ama 8 sıra atlıoruz ılgınc hakaten chelsea nın lıstede de olmamasıda enteresan |
Chelsea , M. United falan ortalarda yokken sürünen Milan'ın 2. sırada olduğu ve sıradan bir sezon geçiren Roma'nın 3. sırada olduğu bir liste bence kaale alınamaz.Komik olmuş.. |
bu listeyi olusturanlar da bizim kadar olmasa da:) futboldan anliyorlardir.. |
ya herkes kafasına göre sıralama yapıyor bizde yaparız istesek |
Alıntı:
|
Alıntı:
not: sadece listedeki takimlardan olusacak.. ben basliyorum: 1................................Lyon -- Fransa 2................................Barcelona -- İspanya 3................................Arsenal -- İngiltere 4................................Milan -- İtalya 5................................Liverpool -- İngiltere 6................................Sevilla -- İspanya 7................................Inter -- İtalya 8................................Besiktas -- Türkiye 9................................R. Bükreş -- Romanya 10..............................Roma -- İtalya |
sevillaya helal olsun |
Milan bu kadar kötü bir sezonda 2. ise bu listede , bu liste saçmadır ve mantık dışıdır. |
Alıntı:
|
İnşallah bu takım bir gün zirvedede olacak buna inancımız sonsuz... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Gelecek seneden itibaren yükselmeye başlayacağız, inanıyorum, tabi Tigana kalırsa |
kartallica bence haklica |
teşekkurler |
Alıntı:
|
tskler |
ne zaman kaliteli yabancı alırız ozaman takım düzelir |
biz nezaman ilk 10 gircezzzzzzzzzzzzzzz.bu başarı değil benim için.beşiktaşım daha yükseklere hadi durma. |
teşekkürler,inş bundan sonra daha iyi derecelerimiz olur:) |
Türkiye`de Saat: 18:29 . |