![]() |
SERDAR ÖZKAN NEDEN OYNATILMIYOR. tigananın bu çocukla bir sorunumu var. bu kadar mı yeteneksiz. hazırlık maçındada mı oynayamaz. gördüğüm kadarıyla gerçekten özel yetenekleri olan bir futbolcu. hareketli, saşdırgan, teknik, adam eksiltebilen bir yetenek. madem oynatmayı düşünmüyorsun bari kirala. kleberson çok mu iş yapıyor. delgado hangi maçımızı kurtardı. adam 5 hafta sakat iyileştiği ilk maçta direk ricardinho kesiliyor ve oynatılıyorda serdar özkan bir hazırlık maçında bile denenemiyormu. anlamak mümkün değil. sadece üzülüyorum, çünkü bir yeteneği harcıyoruz. |
Dün çok bekledim bari 2.yarıda alsın diye ama oynatmadı birtürlü. Sadece AYDIN ı oynattı o da 45 dk . |
fiziğini beğenmiyodur yada biz çok istiyoruz diye oynatmıyodur |
dün zaten beşiktaş top çevirmekte çok zorlandı. aydınında iyi performans gösterememesi çok normal. aslında o da oldukça yetenekli bir futbolcu. tigana her fırsatta -ben genç yetenekleri takıma kazandırıyorum, giuly trezeguet ve henry gibi futbolcuları ben kazandırdım diyor ama serdar özkan ve aydın gibi yetenekleri sezon boyunca sadece 10 dakika oynatıyor. |
allahtan gençlere önem veriyor bir de vermese onu da oynatmayacak. Gönlümüzden geçen S.ÖZKAN E.ÖZKAN ve AYDIN ın 90 dk sahada kalmalarıydı ama sadece AYDIN 45 dk oynadı buna da şükür .. |
bende çok bekledim ama tigana nedense mercimek çorbası sevdasından bir türlü vazgeçmiyo takım yenik sana gol lazım o gitmiş mercimeği sokuyo oyuna sanki maçın kaderini değiştirecek |
aydın da serdarda gerçekten çok yetenekli oyuncular ancak anlamak istemediğim şey galiba hatanın bizde olduğu. takım iyi olursa her maçında yeterli desteği alıp en ufak hatada uğuldamalar çıkmazsa tiganada alt yapıya dönüp oradaki yetenekli gençleri a takıma çıkartıp oynatma şansı bulur. böylece hem takımda alt yapıdan gelen yetenekli ou-yuncular oynar hen biz mutlu oluruz. ancak bizim ve medyanın bukadar saldırıları sonucunda ne oyuncular rahat oynar nede tigana dönüp bu genç yeteneklerimizi oynatabilir. gs maçında bakıyorum genç oyuncuları kendinden emin verahat oynuyot-rlar. bizde ise ya hata yaparsam korkusuyla oynuyamıyorlar. bizde oynadak bu oyunu hemde prof olmaya bi ciddi sakatlık kadar yakındık bu kadar zor değildi bu oyun ama zorlaştıran şey galiba kendine güvensizlik. |
ya lig için haklı olabilirsin ama bu maçlarda bile oynatmıyor .. Hazırlık maçları 2.lig ekipleriyle oynanan kupa maçları buralarda aslarını dinlendir bu çocukları oynat kim ne diyebilir ki o zaman. |
pardon ama kendine güveni nasıl kazanırsın. gs nin gençleri kaçıncı maçlarına çıkıyorlar. onlar değilmiydi ayakları titrediği için fb maçında dökülüp 4 gol yemelerini sağlayan. bizimkiler ne zaman oynadı. lig başlamadan önceki hazırlık maçlarında bile göremedik biz gençlerimizi. ama tigana bey kendi aldığı oyuncuları berbat oynasalar bile sürekli 90 dakika oynatıyor. |
Alıntı:
|
bu sorunun cevabını ben de çok merak ediyorum ama tigana nın şu an için bize kazandırdığı 3 oyuncu var onların da hakkını yemeyelim Burak, Serdar K. ve Gökhan Güleç i BJK ya getiren Tigana dır. Kendi altyapımız konusundaki tutucu tavrını ben de anlamıyorum ama bu bahsettiğiniz gençler 11 e girmese de A takımla sürekli antremanlara çıkıyorlar ve hep transfer haberleri çıkmasına rağmen bir yere gönderilmiyorlar bunun nedeni Tigana nın onlarla ilgili planları olduğudur hemen forma almalarını ben de istiyorum ama gençleri değerlendirmek konusunda usta bir t.direktöre de çok fazla eleştiri yapamayacağım onun görüp bildikleri bizimkilerden eminim ki daha çoktur. |
hazırlık maçında bile oynatmıyacaksa niye tutuyor versin kiraya |
bole olcaksa en guzeli kiralamak gencleri |
Alıntı:
|
bahsettiğiniz gençlerden hangisi gerçekten kazanç sizce. gökhan güleç bence değil. geleceğinide parlak görmüyorum onun. burakda çok top kaptırıyor. sezonun başındaki 2-3 maçı saymazsak hiç iyi futbol oynayamadı ve her geçen gün düşüşte. ayrıca şımarık tavırları var. serdar yetenekleri sınırlı ama çok iyi bir görev adamı. burada tigana sanki çok önemli işler yapmadı gibi geliyor bana. ben serdarı defalarca seyrettim. gerçekten yetenekli biri. en zından gökhan güleçten daha kötü değil. |
serdar yetenekleri sınırlı ama çok iyi bir görev adamı. ben serdarı defalarca seyrettim. gerçekten yetenekli biri. söylediklerinde celiski yok mu? ayrica tigana olmasa hangi büyük takim onu transfer ederdi etse bile kim ona 11 de görev verirdi verse bile kim onu önlibero da degerlendirirdi.. tiganin da hatalari yok mu var .. ama zico nun gerets in ziya doganin yok mu?? tigananin yaptiklari yapacaklarinin teminatidir |
[quote=sonatcan;217861]serdar yetenekleri sınırlı ama çok iyi bir görev adamı. : Serdar Kurtuluş ben serdarı defalarca seyrettim. gerçekten yetenekli biri. : Serdar Özkan Serdar Özkan bence de çok yetenekli en çok şans verilmesi gereken isimlerin başında geliyor. Tigana neden fazla şans vermiyor ben de anlamış değilim. |
Serdar Kurtuluş: Hedef M. United! İngiltere Ligi'ni, mücadeleci ve tatlı sert futbol oynandığı için çok beğendiğini ifade eden Serdar, "Tempo da yüksek. Bu nedenle Manchester United, oynamayı hayal ettiğim ilk takım. Nesta'yı beğeniyorum, Emre Belözoğlu ile de aynı takımda oynamayı çok istiyorum" dedi. Genç yıldız, istikrarlı bir grafik çizerse, A Milli Takım'a kadar yükseleceğine inandığını da ifade etti. |
aydinla serdar özkani oynatmasa kaybederz diye korkiyom |
var bi düşündüğü heralde,tiganayı anlamaya çalışmıyorum |
Bi bilsek... |
çok değer verdiği için sakatlanır diye korkuyo |
Ben olsan Kleberson'un yerine Serdar Özkan'da ısrar ederdim... |
bence de oynatmali serdar özkan bilegine hakim gelecek vaad eden bir genc kartal.. tigana dogru zamani kolluyor bence.. sanki takimi disipline de etmek istiyor gibi sanki bu sebeple bazi oyunculara ihtiyaci oldugu halde forma vermedi.. yani günü kurtarmak istemiyor.. |
tigananın işlerine aklım ermiyo benim:) |
evet mantıklı çünkü medya bir anda futbolcuların vizyonunu gerektiğinden fazla yükseltebiliyor daha 3-4 maç iyi oynamış bir oyuncu kendini vazgeçilmez gibi hissedip hırsını forma mücadelesini azaltabiliyor. Örnek olarak İ.Akın ı verebiliriz. Bence de Tigana oyuncularını takıma en uygun zamanda monte etmek için çok titiz davranıyor. Yani umarım böyledir çünkü Tigana gibi bir hoca asla gençleri bi kenara atmaz bunu biliyorum. |
Gençlere değer veriyormuş,oynat ozaman kardeşim şu adamlaraı..Ya şimdi 2 hazırlık maçında 45 dakika bile oynatılmayacaksa yuh olsun ya!!Daha luce zamanında avrupanın gelecek vaad eden ilk 100 futbolcusu arasında gösterilen,çok büyük bir yıldız adayıydı ve grm oynatılmıyosa ben o hocadan şüphe duyarım..İlla kendi getirdiğin adamı oynatmayacaksın kardeşim.. |
Klebersondan ve Fahriden daha yararlı olur eğer ilerde oynatacaksa problem yok ama çocuğu soğutmasın, kiralık verilip yok olmasın. En azından hazırlık maçlarında süre verilmeli |
ya zaten kiralık verilmesine engel olan Tigana arkadaşlar ben de hemen oynatmasından yanayım ama Serdar ı sildi attı diye düşünmeyin hemen. İlla ki onu kadroda göreceğiz ama Tigana nın kendince planları var heralde belki fiziksel olarak yeterli görmüyordur ne biliyim o kısmını bilemeyeceğim her gün antremanları izleyen bir hocanın bunu benden daha iyi bileceği kesin... |
kurtuluşla çok iyi bir ikili olabilir ama klebersonu kesemiyor işte adından dolayı muhakak kazandırılmalı takıma kürdancı görmesi lazım |
bu cocugun fizigi önlibero olmaya müsait degil bence.. ha olmaz mi olur ama kalici olmaz verimi düser.. önlibero dedigin saglam fizigi olur saglam kondisyonu olur.. serdar kurtulus o yüzden önliberoda sans buldu.. delgadonun o yüzden önlibero oynamasi konusunda tereddütlerim var.. tamam delgado isvicre liginde önliberoda da oynadi ama buranin ligi bizim ikinci lig gibi.. baselden baska bizim lige ayak uyduracak takim yok.. riconun delg**** yanina verilmeli bence bu cocuk oyun kurucumuz olabilir ya bu yada aydin.. |
tigana alt yapıdan kımı oynatıyokı onu oynatsın |
Türkiye`de Saat: 14:50 . |