![]() |
Kartal'a iki gün özel izin Kartal'a iki gün özel izin KAMPTAKİ çalışmalardan memnun olan Tigana oyuncularına iki gün izin verdi. Futbolcular bugün de dinlenip stres atacak, yarın ise A.Gücü maçı hazırlıklarına başlayacak. Tigana'nın Ümraniye'deki idmanlarda taktik çalışmalara ağırlık vereceği ve antrenman sonlarında özel şut çalıştıracağı öğrenildi. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D Kaynak:Fotomaç |
şut yan top organizasyonu boşa çıkıp top alma. ikiye bir topu dikine ve hızlı oynama gibi organizasyonlar yapmalı takım ayrıca şu tek pas çalışmalarını çoğaltmalı yada isabet yüzdesi düüşk olduğu için vaz geçilmei. |
çok yoruldular tabi:) |
ya bız gunde max 2 saat calısırken werder bremen mac gunlerı bıle en az 4 ssat antreman yapıo bıde ustune bız sankı cok yorulmusuz gbı haketmısız gbı 2 gun ızın werıo cok entresan cok artık tıgananın casus oldugunu dusunmeye basladım adamların ayakta durucak gucu yok antreman yapacagına ızın werıo |
niye hep tatil veriyor bu adam böyle hazirklik döneminde tam antraman yapilmali degilmi gelmis 2 gün izin veriyor |
yetmez bunlara daha cok calismak lazim pestillerini cikarmak lazim akillanmazlar baska turlu ben sahsen teknik direktorluk koltugunda olsam kirbacla doverdim performansindan memnun olmadigim oyuncuyu :D |
yatsinlar bakalim daha nekadar yatcaklar... :(:(:( |
Alıntı:
ııkı td dıılsın:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 17:47 . |