![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
: )) Alıntı:
|
paf takımın sonuclarını falan takip ederken can ismine çok rastkayıp duyuyordum. inş. sans verilir ve harcanmaz. can gibi kendi özümüzden çıkacak yıldızlara ihtiyacımız olacaktır mutlaka.hadi hayırlısı bakalım... |
Besiktas deneme tahtası degıldır.madem yeteneklı genc bır oyuncu verırsın oynayabılecegı bır takıma kıralık olarak orada kendını gelıstırır gosterır. |
bosver prensi felan ya, tigananin prenslerini cok gorduk g.gulec'de henryde gorduk..adam ayakta durmakta zorlaniyor! Tiganaya sifir guvencem var, adamin bi dedigi obur dedigine tutmuyorki |
tigana agziyla kus tutsa yaranamaz, fazla degil iki sene sabredebilsek cok sey olacak da iste sabredebilsek.. |
bir kaç defa izledim evet oldukca boylu poslu inş. olurda pivot olarak ilerde göreveni yapar ihtiyacmız var çünkü.. |
bu çocuğun ismini duydumda bu kadar uzun boylu olduğunu bilmiyodum neyse hayırlısı inşallah oynatır baki mercimeği oynatacağına ısrarla canı oynatsın |
arkadaşlar Emre sakatlandığı zaman ne kadar da geri dönüyor. sezon boyunca kaç defa sakatlanıyor. |
Türkiye`de Saat: 03:45 . |