![]() |
Aldatiliyoruz mu ? Hepimiz biliyoruz ki simdi olacak secimlerde gene baskan olarak yildirim Demiroren secilecek en onemli avantaji ise kulubumuze 20 milyon dolar para vermesi.Tum olumsuzluklara ragmen tum hatalara ragmen demiroren bu 20 milyon dolari hep koz olarak elinde bulundurdu ama bunu borc olarak verdim ve geri de alacagim dedi. Aslinda dusunmekte yarar var yildirim baskan 20 milyon dolar vermis olabilir ama 3-5 yil sonra sizce 20 milyon dolari cebine koyacak mi?yoksa bunun faizini de katmis olabilirmi yani 3-5 yil sonra 23 milyon dolar almayacagi ne maalum? ben boyle dusunuyorum kimse aman iste cok buyuk besiktasli falan demesin kimse kendi keyfi icin bir kulube 20 milyon dolar vermez ve bence bunu faiziyle beraber takir takir cebine koyacak... demek istiyorum ki taraftarlarimizdan bazilari buna yonleniyor baskan 20 milyon dolar verdi diye buyuk baskan yaptilar... saygilarimla BeneR sizin dusuncelerinizi de merak ediyorum,lutfen sessiz kalmayin... |
hiç bir Gerçek Beşiktaşlı hele ki bu başkansa böyle bişey yapmaz. Yaparsa zaten hayatında yemeyeceği hakaretlere uğrar... |
ben bırak faizini almasını o 20 milyonu alıcaksa beşiktaşlıyım demesin |
öyle bir düşünceyle hareket edemez. verdiği parayı almak kendi insiyatifidir ve geri alsa bile kimse buna bişey diyemez. senin dediğin gibi bişey olması mümkün değildir. çünkü BEŞİKTAŞ A.Ş hiçbir kişi veya kuruma baglı olmadıgı gibi kimseninde çiftliği değildir. herkes hakkı neyse onu alır. böyle bişey sözkonusu olamaz. |
isterse 100 milyon dolar versin.. futboldan anlamıoki adam.. eğer seçilirse yazık olur.. |
ben koyduğu parayı geri almaması taraftarıyım çünkü kulübün bu borçlarını o ve yönetimi yaptı ve bunun kefaletini ödemeleri lazım |
para alacağına daha para vermesi lazım nemdek 20 mn doları geri istiyorum aldıklarında klupun borcu morcu yoktu şu an borç gırtlağa vurmuş bu borçları kapatacağına daha para istıo oldu gözlerim doldu yok ole şey böle BEŞİKTAŞLILIK OLMAZ.... |
ben koyduğu parayı geri alması taraftarıyım ama uzun uzun ödenmeli |
açıkcası sanmıyorumki y.demirören'in o parayı beşiktaş için ölüyorum bilmem ne diye verdiğini takımı borç batağına soktu sonrada bak başkana cebinden bile para veriyor dedirtmek için oldu bence...yanlışı yanlışla kapatmak...garantiye almak kendini...eğer yarın öbür gün gittiğinde parasını isterse o zaman kimin ne olduğunu daha iyi anlarız... |
Alıntı:
aynen bende ferro arkadaşlar ayrıca Beşiktaş'ı çooook borçlu gibi göstermeye çalışıyor şuanda medya lütfen oyunlara gelmeyelim Beşiktaşın resmi borcu şuanda 55 milyon euro. buda zaten yeni yönetimle beraber kapanacaktır. fulya kısa sürede bitecek, genç olan futbol takımımız rayına oturunca hiç bir sorun kalmayacaktır. |
ben artık demıroren hakkında dahada konusup sınırlenmek agzımı bozmak ıstemıorum bu 20 mılyon doları 4 mu 5 esıt taksıte bolmus senet yapms bılmıorum artık |
Alıntı:
|
bildiğim kadarıyla 20 milyon vereceğim diye söz vermiş zamanında,klübü de bu kadar borca iten kendisi,bence geri almaması lazım o parayı |
Bence işleyiş kökten yanlış.Paralı yöneticiyi alkışlayan zihniyet ortalarda bulunduğu sürece bu tip durumlardan kurtulmak mümkün değil.Demirören'in parasını geri almasına hiç kimse ağzını açamaz.Küçük meblağlardan bahsetmiyoruz çünkü.Bu da kulübü her zaman kişilere bağımlı kılıyo işte.Tabiiki bu iş bir günde olmaz ama kulüp kendi kendini çevirecek hale gelmediği sürece bu durumdan kurtulamayız.Çünkü bir daha bir Süleyman Seba gelmeyecek.. |
Alıntı:
Beşiktaş çok borçlu dostum.Bu iğrenç transfer politikasıyla zaten başka bi şey beklenemezdi.Kendimizi kandırmayalım bence.. |
verdiği parayı geri alma gibi bi düşüncesi varsa kendi bilir ama zaten bizi borç batağının içine sürükledi,ne verdi ki şimdi geri alsın?? |
Alıntı:
|
parasını geri alması bence normal uzun vadelerde dediginiz gibi klup odemeli bu parayı ama bizi soktugu diger borclardan da kurtalmalı bana gore bize paralı değilde futboldan anlayan bir baskan gelse cok daha iyi olur cunku takım resmen futbolcu ciftligine dondu bu transfer politikaları ile.. |
Demirören verdiği 20 milyon doları geri almasında bir sakınca yok. Fakat dürüsüt bir insansa klübü devraldığında olan 17 milyon dolar borç seviyesini düşürdükten (kendi alacağı parada da dahil) ondan sonrada konuşsun parasını istesin. hem beşiktaşı gırtlağına kadar borça bilincli veya bilinçsiz sok sonrada paramı isterim diye hangi yüzle ortaya çıkacak merak ediyorum. |
Arkadaşlar doğrusunu söyliyeyim.O geldiinde takımda bu kadar borç yoktu.Yani bütün borcu kendi kendine yarattı.Bence başkanın bize borcu wardır.En önemliside bize başarı borcu var.Bu kadar para harcıorsun borcun %300 artıyor yinede başarı yok.Ben buna sadece gülerim |
ya arkadaşlar evet borç az değil ama o borçlar uzun vadeli planlarla yavaş yavaş kapanacak o projeler için boşuna uğraşılmadı yoksa hala bu rahatlıkla Demirören para muhabbeti yapamaz. Adam biliyor kazanılan projelerin bize getirisinin büyük olacağını e parasını istemesi de son derece normal verilsin de BJK kişilerin parasına bağımlı olmayacak kadar büyük bir klüptür kimsenin arkadan benim orda param kaldı dememesi gereken bir klüptür. Onun için bu borçları sanki çok büyük bir bataklıkmış gibi göstermeye çalışan medyanın oyunlarına düşmeyin. Mesela GS nin de maddi açıdan zorda olduğu yazılıp yazılıp durdu ondan sonra adamlar nerdeyse her araziye arsaya atlamaya başladı. Şimdi ellerindeki mallarının arazilerinin birazını satsalar kiraya verseler o borcu kapatabilecek seviyeye gelebilirler. Onlar gibi biz de mal varlığı olarak zengin bir klübüz. Borçlar 5 yıl içinde kapanacaktır sakin olmak lazım. |
tek gerçek Beşiktaşlı rahmetli şevket belgin ve seba'dır.adam öldüğünde malını klube bıraktı.demiröreni 100 milyon usd dee verse istemiyorum.futbol bilgisi sıfır. |
Alıntı:
|
ya açıkçası ben yorum yaptım en son kimle ne anlaşması yapılmış bir bilgim yok sadece kazanılmış önemli projelerden haberim var. Bu 2014 e kadar ipoteklenme olayı nedir bana bi açıklayabilirsen sevinirim, bi de gerçekçilik payı nedir? |
ne 20 milyonu gitti kulübün paralarini har vurup harman savurdu her sene transfer rekoru kirdik 5e aldik 1 sattik kactane futbolcudan zarar ettik önce bunlarin hesabini versin sonra 20 milyonunu istesin bence yaptigi transferlerden ettigimiz zarar onun 20 milyonundan 2-3 kat daha fazladir ve o besiktasa borcludur hic utanmadanda parasinimi alcak besiktasimiza basarilar yasatsaydi ozaman diyebilirdi ben 20 milyon verdim diye |
Böyle bişey yapıcağını samnıyorum...Eğer öyle bişey yaparsa demirören in beşiktaşlılığından şüphe ederim şahsen...Eğer birileri bu takım için maddi olarak bişeyler verecekse hele hele bu da klubun başkanıysa böylke bir düşünceye sahip olmamalı...Başkan ise yeri geldiğinde 100 milyon 200 milyon dolar para harcayacak takıma...bunları geri alırım düşüncesi kesinlikle olmazzz... |
Türkiye`de Saat: 19:20 . |