![]() |
‘İlkler hep özel olur!’ Devre arasında tatil yapmayıp, Ümraniye’de çalışmalarını tek başına sürdüren Matias Delgado, emeklerinin meyvesini almaya başladı! Ankaragücü karşılaşmasında sürpriz bir şekilde sağ kanatta görev yapıp, başarılı performansını bir golle süsleyen Arjantinli yıldız çok mutlu olduğunu söyledi. Hayatında ilk kez sağ kanatta oynadığını açıklayan Delgado, “Hocamızın kararı benim için de sürpriz oldu. Fiziksel açıdan eksiğim olduğunu biliyorum ancak maç oynayarak bu açığımı kapatacağım. Uzun bir aradan sonra golle sahalara dönmek çok güzel oldu. Zaten ilkler hep özel olur... Üzerimden yük kalktı diyebilirim. Takım olarak iyi yerlere geleceğiz. Vestel engelini aşacağımıza inanıyorum” ifadesini kullandı. |
ins sag tarafta basarılı olurda bı eksıgımızı kapatır ama sawunma yonunu gelıstırmesı lasım |
takım olarak komple atak yapıp komple defans yapmayı öğrenmeyi blok halinde oynamalıyız. takım artık düzene giriyor yavaş yavaş. gerçi çok yavaş ama. |
delgadodan daha birşey görmedik |
Alıntı:
|
ya beklemekten sıkıldık ama beklemekten baska bı sansımız yok delgado acısından... |
Alıntı:
|
ben önceden de sölemiştim kanatta oynatılsın die ama henüz Delgado bişe göstermedi kondisyonu düzelsn bi de şu sakatlık gerginliğinden kurtulsun kanatta daha etkili olacaktır. |
Türkiye`de Saat: 13:13 . |