![]() |
Bu ne yaa onları satıp 3. ligdemi oynuyacağz biz takviye yapmaya çalışıyoruz adamlar takımı satmaya calısıyor yuh diyorum borcları kapatmak için cocukları satalım aldık kar ettık nne guzel siz manegerlere verdiğiniz paraları kesın aslında |
Tigana oyun olarak Anadolu takımı zihniyeti aşıladı ama yönetim olarak Anadolu takımı anlayışı içinde olmak tam bir facia. Yavaş yavaş Gençlerbirliği zihniyeti hakim olmasın... Beşiktaş satmak için adam almaz. Dünyanın diğer büyük klüpşerine bakın, oyuncu yetiştirip satmaz. Aldığını en verimli şekilde kullanır. Uygun olmayanı satar. Böyle bir teklifle Beşiktaşın kapısının çalınması tam bir hakaret.Birtane, iki tane değil, neredeyse takımın yarısı isteniyor. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bunu neye dayanarak soyluyorsun? Scout musun menajer misin? |
Alıntı:
nobre 5 milyon euro kezman ve appiah fenere beleşe gelmiş |
Alıntı:
10 yaşında bir kızla tartışsam daha mantıklı olur. |
Alıntı:
Fenerbahce Kezman icin 12 milyon dolar, Appiah icin ise 8 milyon dolar bonservis odedi, yani toplam 20 milyon dolar. Delgado'yu bize Ulker aldi, Nobre ise 3 milyon dolara geldi. Yani Kezman ve Appiah'in bedeli Nobre ve Delgado'nunkinin nerdeyse 8 kati.... |
Şu anda kimse o paraları vermez.Ama belki ilerde olabilir.O da Delgado ve İ.Akın'dır.Hele G.Zan'a 10 milyon euro demiş ya ,koptum orada.Ben 500.000 euro vermem ona ama neyse. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 22:50 . |