![]() |
Alıntı:
:D bukadar iddalisind emekki :D |
insallah dedigi gibi olur vallah süper olur |
Alıntı:
|
Stad yapacağına 33.000 kişiyi dolduracak bir takım yapsın. Takım kötü olduktan sonra 100.000 kişilik stad yapsa ne olur? |
bence stad iyi olsa dha çok seyirci gelir.Rahatlık açısından süper olur.Eskiden ezziklerin maçlarına kaç kişi geliodu da şimdi 55 bin kişi gelio.Herşey stadta biter arkadaşlar.İnönü gibi stadlar mazide kaldı. |
Arkadaşlar eziklerin stada gelenlerin hepsi fanatikmi sanıonuz.Oraya ünlüler,sosyeteler herkes gelio.Bizm stadımızda güzel olursa boş olucaanı sanmıorum.Bizim şu an stada gelenlerin hepsi fanatik bjk lidir.Eğer stad güzel olursa,Sosyal bir tesis haline getirilirse o zmn stad full oynar.Bir fikrim daha war.Avrupada bazı stadlarda şu teknoloji kullanılıor.Eğer seyirci rağbet gösteirse stadın kapasitesi 30 bin ise 40 bine çıkıor.Eğer rağbet yoksa 30 binde kalıor.Bence paraya kıysınlat adam gibi stad yapsınlar.10 yl sonra yeni stad istemeyelim...... |
Tipik bir seçim yatırımı , tek adayda olsa tepkileri en alt seviyeye indirmek için yapılmış bir hamle olarak görüyorum , böyle bir niyeti olan kongreye projeyi getirirdi sadece düşünüyorlarmış...Demirören borçları eski haline getirsin en büyük hizmeti bu olur... |
Alıntı:
demirören daha önceki aylardada 1-2 defa aynı kelimeyi kullanmıştı |
45 50 bin civarında olsa bize yeterr güzel olacak inş.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Biraz daha mantikli dusunursen tesislesmenin ne kadar onemli oldugunu anlarsin. FB'nin bugun ekonomik durumu bu kadar iyise, bir oyuncuya 10 milyon dolar bonservis verebiliyorsa bu tesislesmenin sonucundan dogan bir gercektir. Yeni stad, tesisler, projeler kuluplere ekonomik olarak katki yapiyor ve kulubu guclu kiliyor. Ben bizim baskanin bu tur projeler uretmesinden cok memnunum, bunun meyvelerini BJK 5-10 yil sonra yiyecektir. |
bugün ntv ye konuştu başkan ve söle dedi''inş. 2-2,5 sene içinde yapacağız stadımızı'' inş yapar |
Alıntı:
Sen başkanın yaptığı konuşmayı izledin mi ne söylediğinden habersizdi kafası başka yerdeydi resmen konuşmadı okudu yazdıklarını ben divan kurulundan 5 kişiye mi yapmış demk istemiştim moralim iiken yazdığım bi yazıydı neyse hatam olduysa sorry... |
çok iyi olur görsellik açısından |
45 bin bize yeter de artar bile ....55 bin sagliga zararli futbolcular sagart fln olur |
Alıntı:
|
45000 diyo yakında 50000 kişilik der yine masraf yaratır yap şunu 50000 kişilik kurtul dertten başkanım ama önce beşiktaşın sorunlarını çözmeye başlasa ii olur... |
büyük stad büyük destek değildir bakınız fener maçındaki 2000 kişi susturmayı başardı. |
insallah ama.... arkadaslar 40000-45000 önemli degil. önemli olan stadin yeni arena stili olmasi. inönü stadini 45000 kisiye cikarmak hic birseye benzemez! ama gercekci olmak gerekirse yeni bir stad yapabilecegimizi sanmiyorum. insallah beni yalanci cikarirlar. slmlar |
bence çok gereksiz |
Stadın fuzuli yere büyütülmesi değil,stadın ne şekilde ve hangi tarzda büyütülmesi çok önemli..Olimpiyat stadı gibi olacaksa varsın büyütmesinler..45 bin kişilik stad ideal bir rakam aslında,çünkü 50 bini aşan stad derbi maçları haricinde çok az tam kapasiteye ulaşabilir.. |
önce takım rayına oturtulmalı |
Alıntı:
|
bence hiç gerek yok...daha şimdi bile full çekmiyor,insanlar tv den maç izlemeye alışmış... |
beşiktaş'a yeni bir stad evet lazım...ama şu anda böyle birşeyin olacağına inanmıyorum...bu haliyle kulüp tek çivi bile çakamaz...ancak çok iyi bir sponsor bulunursa yeni bir stad projesi gerçekleşebilir...tabi 45 bin rakamı biraz fazla gibi duruyor...ama olsun zamanı gelir o stadı da doldururuz...ama burada vurgulamam gereken bu stad işine fazla kapılmamak gerek...çünkü şu anda bu stadın yapımı seyrantepe projesi gibi yılan hikayesine dönebilir... |
inşşşşşşşş:) |
stadı nasıl büyütücekler merak ediyorum |
İnönü stadı lokasyon olarak dünyanın en güzel stadlarında üst sıralarda yer alıyor fakat stadın kapasitesinden çok daha önemli bir olay var bu da stadın modernizasyonu ve giriş- çıkış trafiği. ürkiye de hiç bir stadda bu kadar kötü bir şekilde giriş ve çıkış trafiği olmadığını düşünüyorum. Beşiktaş seyircisi coşkusundan olsa gerek potansiyel suçlu gibi görülmekte, tel kafeslerle çevrili kısımdan içeri girmek için küçücük bir kapıdan her seferinde ite kaka içeri alınmakta burada aranadıktan sonra ki - bu aramada bileti olmayanlar bile ayırt edilemiyor- kapı önünde yaşanan giriş rezaleti ve ardından bir arama daha... Beşiktaş seyircisi stadda maç seyretmek için tüm bu zorlu koşulları aşıyor ve içeri giriyor ve bir de bakıyor ki stadda 20000 seyirci o zaman herkes birbirine soruyor bu stadın kapasitesi 45000 olsa herhalde içeriye girmek için 1 gün önceden gelemeliyiz. Ve içeride oturma yerlerinden tuvaletlerine ve de büfelerine kadar daha modern bir stad bence kapasiteden daha önemli olan bunlar... |
sadece gösteriş olur boş tribünlere oynamak daha mı güzel |
Inonu'yu mumkun oldugu kadar modernlestirseler daha iyi bence. Kapasitemiz de 40.000'e cikti mi yeter zaten. |
stadımızın yeri süper modernize edlmiş ve kapasitesi artırılmış yeni inönü daha iyi olur |
bence mevcut stad kapasitesi yeterli. zaten yeni açık ve eski açıgın kale arkalarındaki (futbolcuların ısındıgı yer) boş olan alanlara koltuk ekleyip tribüne katsalar 40.000 i bulur. |
ya harbi nasıl büyütmeyi düşünüyolar |
yeni stadımızın adı şeref stadı olmalı |
45000 yapana kadar hiç yapma daha iyi kardeşim..yapabiliyosan 60-70 binlik yap maç fiyatlarınıda düşür hem sen kazan hem biz.az yapıp pahalı olana kadar ucuz olup çok olsun emde her keseye uygun olsun.beşiktaşıma gönül veripde parası yüzünden gelemeyen binlerce taraftar var.herkezi düşünmek lazım.biletler ucuz olunca klübün kalitesimi düşüyo sanki hayır.bence taraftar artarsa kalitede artar buda ucuz biletle olur. |
İnönü izin çıkarsa yıkılacak! Beşikaş’ta Yıldırım Demirören Yönetimi’nin ilk icraatı İnönü Stadı olacak. Yeni yönetim kurulu üyeleriyle birlikte mazbatasını alan Yıldırım Demirören, İnönü Stadı’nı 45 bin kişilik büyük bir arena haline getirebilmek için kolları sıvadı. Demirören’in yeni dönemdeki çalışma arkadaşlarından İlhan Durusoy’un denetimindeki proje bütün gizliliğiyle sürüyor. Avrupa’da birçok stat incelemeye alındı. Yeni statla ilgili olarak çalışmalar sezon sonuna kadar netlik kazanacak. İlk etapta İnönü Stadı’nın genişleme çalışmalarıyla ilgili bilgiler ele alınacak. Ancak bölge itibariyle tarihi bir konumda yer alan stat için izin çıkmazsa hükümetten yer istenecek. Stat mı plaza mı? İnönü’nün kapasitesinin artırılması çalışmalarında da işin başında olan yönetici İlhan Durusoy konuyla ilgili olarak projelendirme çalışmalarının bütün hızıyla sürdüğünü söyleyerek, “Başkanımızın isteği doğrultusunda çalışmalarımızı uzun zaman önce başlatmıştık. Sadece stat değil dev bir kompleks inşa etmek istiyoruz. Projelerimizi bu yönde hazırlıyoruz. İçerisinde alış veriş merkezi, lokantalar ve kafeteryaların da yer alacağı bir stat yapmayı düşünüyoruz. Kapasitesi 45 bin kişilik olacak. İlk olarak İnönü Stadı’nın şu an bulunduğu yerde bu değişimi yapmak düşüncesindeyiz ama bunun için izin alınamazsa o zaman daha uygun bir yer arayışımız olacak” şeklinde konuştu. 31.01.2007 http://www.superspor.com/i/b.gif Kaynak : Türkiye |
stat iyi olur da.stadın yerini değiştirmek olmaz.orası bizim mabedmiz.başka yerde bu havayı bulamayız. |
o stadı yıktırmazlar!!!! |
İnönü izin cıkarsa yıkılacak...=( İnönü izin çıkarsa yıkılacak Beşikaş’ta Yıldırım Demirören Yönetimi’nin ilk icraatı İnönü Stadı olacak. Yeni yönetim kurulu üyeleriyle birlikte mazbatasını alan Yıldırım Demirören, İnönü Stadı’nı 45 bin kişilik büyük bir arena haline getirebilmek için kolları sıvadı. Demirören’in yeni dönemdeki çalışma arkadaşlarından İlhan Durusoy’un denetimindeki proje bütün gizliliğiyle sürüyor. Avrupa’da birçok stat incelemeye alındı. Yeni statla ilgili olarak çalışmalar sezon sonuna kadar netlik kazanacak. İlk etapta İnönü Stadı’nın genişleme çalışmalarıyla ilgili bilgiler ele alınacak. Ancak bölge itibariyle tarihi bir konumda yer alan stat için izin çıkmazsa hükümetten yer istenecek. Stat mı plaza mı? İnönü’nün kapasitesinin artırılması çalışmalarında da işin başında olan yönetici İlhan Durusoy konuyla ilgili olarak projelendirme çalışmalarının bütün hızıyla sürdüğünü söyleyerek, “Başkanımızın isteği doğrultusunda çalışmalarımızı uzun zaman önce başlatmıştık. Sadece stat değil dev bir kompleks inşa etmek istiyoruz. Projelerimizi bu yönde hazırlıyoruz. İçerisinde alış veriş merkezi, lokantalar ve kafeteryaların da yer alacağı bir stat yapmayı düşünüyoruz. Kapasitesi 45 bin kişilik olacak. İlk olarak İnönü Stadı’nın şu an bulunduğu yerde bu değişimi yapmak düşüncesindeyiz ama bunun için izin alınamazsa o zaman daha uygun bir yer arayışımız olacak” şeklinde konuştu. Kaynak: Türkiye |
ıı mı oldu kotu mu oldu karar weremedım=( |
Türkiye`de Saat: 08:57 . |