![]() |
yapılırsa çok güzel olur. modern bir stada ihtiyacımız var. 45 000 çok ideal.eksiği de fazlası da zarar.fazla olursa boş tribünler ahengi olumsuz etkiler. demirören bu vaadini gerçekleştirir inşallah. |
Alıntı:
evet tum bu cevaplarindan sonra sence kulubumuz cok rahat bir kulup degil mi basari yok paralar car cur harcanmis nasil okadar umutlu olabiliyorsunuz anlamiyorum tek bi fulya projesi var yanliz... |
Yeni başkan gelse kaynak yok demiroren gelecek 20 yılın tum sponsor paraların almış ve harcamıs allah sonumuzu gs gıbı yapmasın |
arkadaslar 45 bin 50 bin kapasiteli stadlar gösteriş olur sadece,eğer sponsor yapacaksa itirazımız yok ama,çoğu zaman elimizdeki stadı bile dolduramıyoruz |
insallah secim öncesi koz olarak kullanmiyodur bu laflari,projeleri... 45 bin kisilik stad bence idealdir, hatte ben 40 bin bile yeterli diyorum... anadolu takimlariyla oynadigimiz maclarda 20-25 bin kisi olsa stadin yarisi bos kalir atmosfer diye bisey kalmaz, az ve öz olsun diyorum... hayirlisi neyse o olsun |
arkdaşlar haberleri iyi takip edelim. 20 yıllık tüm gelirleri kırdırılmadı sadece %15 i fln kırdırıldı. oda 20 seneden sonra gelir getirmeye devam edecek. bu halde bile senede 13-14 milyon dolar gelir getirecek lütfen iyi okuyalım. Ayrıca çarçur edilen paraların en büyük sorumlusu kıvanç oktaydır. futbol şube sorumlusu olarak yüzlerce adam almıştır en sonunda istifa etti. tek sorumlu bence kıvanç oktaydır...Ayrıca sadece futbolda başarı yoktur. evet bu kesin futbolda başarısız bir yönetim ama diğer branşlara bakmanızı tavsiye ederim... |
Avrupada bjk basket takımı fulbol takımından kotu durumda ulebde |
Alıntı:
bwin firması ile yeni yönetim seçildikten sonra ve önümüzdeki sezondan itibaren geçerli olmak üzere sponsorluk anlaşması yapılacak sanırım. Forma reklamı ve stadın adı bwin e verilecek. Bwin 10 milyon Euro sponsorluk parası verecek vede stat kapasitesini yükseltecek. Stadı da balkon sistemi kullanılarak yapacaklarını duymuştum. Arka kısımlardan, yani stad dışından balkon yapılacak. Masrafı da yaklaşık 5 milyon euro. |
Alıntı:
|
o kapasiteyi büyütmeyecek bwin Beşiktaşa 5 milyon euroluk bir proje hazırlatacak yeni stad için deniyordu galiba yeni yönetim bu işe el atacak |
Türkiye`de Saat: 14:48 . |