![]() |
Alıntı:
anlamadım kardes klebersonun oynmaması mı delı edıo yoksa kadro dısı bıle olsa takımda olması mı delı edıor |
bence takımın son iki maçtır guzel oyunlar oynayıp farklı skorlar almasının nedenleri oyuncuların artık birbirlerini yeteri kadar tanıması ve tıgananın yerleştirmeye çalıstıgı sistemi artık kavramaları ve benımsemeleridir bana göree... |
rico ve delgadonun ilk onbirde oynaması |
inanaması zor,bir devre arası çalışması olamaz bu değişimin sebebi,süper oynuyoruz,taşlar yerine oturmuş görünüyor |
takımın özgüveni ve çalışma ortamı ! ! ! kapalı savunmaya karşıda bu kdar iyi oynanırsa açılır merak etmeyin |
bence en büyük sebebi rakibin manisa olmasiydi |
vestek açık oynuyomuş iyide şu iki maçta vestel kaç pozisyon buldu 1 mi 2 mi? durumumuzun vestelle alakası yok.kartal gibi oynayınca böle oldu |
bence herkesin yapabileceğini yapması sonucu başarılı olduk:Dbiz onlara inandık sabrettik işte sonuç,şimdi tek dileğimiz sezon sonuna kadar böyle dewam edip şampiyon olmak,kupaları kaldırmak:D:D |
maclara uzun süre sonra tam kadro cikmamiz ve takimin kaynasmasi olabilir ama yine söylüyorum cok erken yorum yapmak icin... |
bna gore sans olması |
Türkiye`de Saat: 07:34 . |