![]() |
bence esprili bir haber yapmışlar. onlar ancak çarşıya rakip olmazlar, olamazlar . ancak çarşıyı örnek alırlar. Çarşı grubundan değilim ancak Çarşı dünyada taraftar grupları içinde 1 numara. |
çarşı bir grup değildir bir ruhtur bir duruştur yüreğinde buna sahip olan herkimse(kadın,erkek,çokcuk veya sağcı, solcu,...) çarşıdandır |
carsi kufursuz bir mac gecirmeyi ogrense bende kurban kesecegim.bu kadar kufur etmeyi seven bir grup takima destegiyle beraber zarar da getiriyo.Her sey guzel gidiyo ama Carsi kufur etmeye basliyo Ersun yanala satasmaya basliyor bulent abi diodu ki "kardesim ben hic oglumla karimla bi mac izleyemeyecekmiyim" Sonuna kadar hakli carsi kufur etmeye devam ederken biz ne kiz arkadaslarimizla ne annelerimizle ne karilarimizla ne ogullarimizla mac seyrederiz... |
ne çarşıyı bitirmesi arkadaşlar ya :) adamlar ölesine yapmışlar haberi işte. Bayan olmalarına dikkat çekmek için yapmışlar işte. Çarşı kaç yılın birikimi öle yeni çıkan bir grup rakip olabilir mi hiç bunu herkes biliyor. |
hikaye bunlar çarşıyla karşı karşıya getirmeyin kardeşim |
evet maçtaydım sonra evde isliyom tv den aa kız sesi :s uyuz oldum açıkcası |
bence güzeldi.en azından maçta küfür ediliyo bayanlar inönüye gelemiyo polemiğini yıkmak adına iyi bir cevaptı.ama ayrı bir grup olarak diilde birlikte hareket edilse daha iyi olur die düşünüyorum zira tv den gelen ses komik geldi bana:) |
valla maç boyunca bayanların çığlıklarını dinlemek hoş olmadı.insan maçtan bişey anlamıyoı:D |
esprili bir haber olmuş :) şuda bir gerçekki bayanlarında tribünlere ayrı bir renk kattıgı inkar edilemez :) |
beşiktaşlıları iki ye bölmeye çelısıyorlar hepimiz beşiktaşlıyız hepimiz kardeşizzzzz |
Türkiye`de Saat: 05:11 . |