![]() |
her için çok erken ama ne yapalım takım uzun aradan bu yana ilk kez ust uste bu kadar ii oynadı bizimde ümitlenmemiz cok normal degil mi ama bu takıma guvenmeliyiz ve sonuna kadar destek olamlıyız bu takım 2 sene içinde tutulmaz olacak |
her için çok erken ama ne yapalım takım uzun aradan bu yana ilk kez ust uste bu kadar ii oynadı bizimde ümitlenmemiz cok normal degil mi ama bu takıma guvenmeliyiz ve sonuna kadar destek olamlıyız bu takım 2 sene içinde tutulmaz olacak buna inanın |
BESIKTAS barcelonadan daha büyük ya en azindan iki üc mac iyi oynadik. belki bi daha böyle seri yakalayamayiz. o yüzden biraz tadini cikaralim.:) Bence BESIKTAS= Barcelona+chelsea+manu+(brezilya milli takimi)*100+real madridin pushkasli,di stefanolu kadrosu+maradona+pele-SERGEN slmlar |
Alıntı:
O savunma yapmaktan birhaber olan takim ligin 4.su, dun Trabzon'a pozisyon bile vermedi, bizei lk yaridaki macta pozisyon bile vermemisti, ilk yarida Trabzon ve GS'ye de yenilmemisti. Ayrica iyi futbol Ankaragucu macinda da vardi, en azindan cok net olarak bir gelisme var ve futbol da duzeliyor. Benim tezim 2 Manisa macina gore degil, son 7-8 haftaya gore zaten. Antep macinda yine hersey gozukecek bence. |
Benim her zaman içimde bir umut oldu ve olacak.Her zaman beşiktaşımıza güveniyorum. |
erken dedik arkadaşlar erken her maç sonrası böyle esittir su bu diye topiçler acarsak oooooo vay halimize antepte gördük kartalı herşey için cok erken... |
Nesi varki kartalin Antep'te. 11 kisiyle savunmaya cekilip kasaplik yapan takima ve ona eslik eden hakeme ragmen gayet iyi oynadik. 5-6 net pozisyonumuz var, rakibin pozisyonu yok, ilk yarim saat disinda gayet iyi futbol oynadik, GS ve FB'nin futboluna bakinca hala umut tasiyorum ben. Ama ilk once sakatliklar bitmeli ve sanssizligimizi atmaliyiz ustumuzden. |
ben bu sene bişey beklemiyorum artık ama seneye bi kaç iyi takviyeyle ligin tozunu atarız |
bu takıma güveniyorum ama barça olabilmemiz için yolun başındayız barça 3 yıllık bir takım biz ise daha 1 yılımızı doldurmadık |
Sezon başından beri istikrar diyoruz ve İnadına Tigana diyoruz.Şimdi kadro istikrarını da yakaladık ve futbolu görüyorsunuz.Biraz daha sabır arkadaşlar 90'lı yılların karakartalı geri dönüyor.Buna çok inanıyorum.İnadına Tigana,İnadına BEŞİKTAŞ... |
Türkiye`de Saat: 12:24 . |