![]() |
terim İSTİFA! A Milli Takımımızın Gürcistan maçı kadrosunda şu oyuncular yer alıyor: Volkan Demirel, Mehmet Aurelio, Tuncay Şanlı, Tümer Metin (Fenerbahçe), Sabri Sarıoğlu, Arda Turan (Galatasaray), Gökhan Zan, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez(Beşiktaş A.Ş.), Hüseyin Cimşir, Gökdeniz Karadeniz (Trabzonspor A.Ş.), Mehmet Topuz, Aydın Toscalı, Gökhan Ünal (Kayserispor), Servet Çetin (Sivasspor), Hakan Arıkan (Ankaraspor A.Ş.), Serkan Kırıntılı (MKE Ankaragücü), Selçuk İnan (Vestel Manisaspor), Hamit Altıntop, Halil Altıntop (Schalke 04), Serhat Akın (FC Köln), Nuri Şahin (B.Dortmund), Tugay Kerimoğlu (Blackburn Rovers), Fatih Tekke (Zenit), Emre Belözoğlu (Newcastle United) yukarıda kırmızıyla gösterdiğim kişilerin milli takımda işi ne.bunu 1 kişi açıklayabilecekmi.terim türkiyede ön libero yok dedi git bir brezilyalıyı türk vatandaşı yaptırdı ve milli takıma koydu peki şimdi soruyorum koray kaledemi oynuyo,serdar top toplayıcılık mı yapıyo.G.O.T.M. in ne işi var fenerde kaç dk süre almış ne yapmış ki milli takıma çağırılıyo.hüseyin den hala bişey bekliyo.trabzonda da kim top oynuyoda adam alıyo.selçuk inan kim bugüne kadar ne futbol oynamış.serhat akın top mu oynuyo adam sakatlıktan yeni çıktı köln e gitti(gidip izledinmi performansını biliyonmu) burda ne işi var. ben artık milli takımdan sğudum terim geldiğinden beri hiç bir maçta heyecanlanmıyom.TERİM İSTİFA |
istifaya gerek yok kardeşim zaten hazırlık maçı |
ümit karan nerde |
bu adam takımında yedekten soyunanları milli takıma çağırıyo |
ilginç bir seçim olmuş,anlamak zor |
arkadaşlar adam bunu savunmasını tanıyorum o oyuncuları diye yapıyor ama traş bencede terim milli takıma gelmeden 10 gün önce gs nin ileri gelenleriyle gs nasıl kurtulur diye görüşme yapmıştı ve basına da yansıdı bu |
fatih terim'e hiç güvenim kalmadı. çok ayıp etti! |
kadro seçimini bende dogru bulmuyorum fakat adam milli takımlar sorumlusu. saygı duymaktan başka yapacak bişey yok. |
abartıyosunuz.hazırlık maçı bu sadece.marco bende iyi bir oyuncu.ama türk nilli takımında oynayan her oyuncu türkçe bilmeli bence.türk vatandaşı olmanın ilk şartıda bu olmalı.kaleci volkansa zaten evlere şenlik. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
aklı sıra istikrar sağlayacak işte geç olmadan görür inş. hatasını |
almasın zaten bide ordaki sakatlıklarla mı uğraşalım |
milli takimda olsun veya lig takiminda olsun dogru durust adamlari kadroya alip dogru durust ilk 11 kuran bi teknik direktör görmedim, görecegimide zannetmiyorum. |
Alıntı:
|
ya zaten terim nezaman iyi bir kadro kurduki , hakan sükür sakat olmasa onuda alirdi hazirlik maci olmasina ragmen yinede yeni oyuncu yok ezik ve cinconlarin yedekleriyle maclara cikiyoruz bu aaurelio zaten milli formayi giydiginden beri gicik oluyorum terime zenci futbolcunun isi ne türk milli takiminda almanyada almanlara gülüyordum milli takimlari hep yabanci diye bizimde basimiza geldi sanki türkiyede önlibero yok .... anlamiyorum gitti zaten |
basının görmesi lazım bu halleri ama tiganayla uğraşmaktan bişey görmüyorlar bu nasıl milli takım ya |
hazırlık maçı diye böyle saçma bi kadro kurmuş heralde |
hazirlik maci icin bu kadro,hazirlik maci olsa da serdar kurtulusu gormek isterdim cok calisiyo hakketti bence ama heralde daha eksikleri var ki fatih hoca almamis milli takima... |
Çoğunda Haklısında Selçuk İnan Konusu Hariç bence şu anda Koraydanda Serdardanda Aureliodanda çok daha iyi Konumda selçuk hemde o duran top kullanma özelliği muhteşem bakmayın 2. Yarı Vestelde bi dağınıklık oldu selçuk gerçekten Korayı kesicek bir oyuncu Keşke Beşiktaşımıza gelse |
Gökhan'ın yerine Can Beşiktaş'ın dün Gaziantepspor ile oynadığı Turkcell Süper Lig maçında omzundan sakatlanan Gökhan Zan ile Köln'ün dün oynadığı lig maçında sakatlanan Serhat Akın, milli takım kadrosundan çıkarıldı. Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Gökhan'ın milli takım kampında kontrolden geçtiğini ve sakat olduğu için kadrodan çıkarıldığını söyledi. Terim, Gökhan'ın yerine kadroya Fenerbahçeli Can Arat'ı aldıklarını da ifade etti. Milli Takım Doktoru Cengiz Dinç ise kadrodan çıkarılan Serhat Akın'ın, sağ üst adalesinden sakatlandığını belirterek, ''Kendisiyle, doktoruyla ve hocalarıyla konuştuk. İkinci derecede kas yaralanması olduğunu öğrendik. Raporu geldi. Seyahat sakıncası olduğu için kadrodan çıkarılmasını uygun gördük'' diye konuştu. Emre Belözoğlu'nun ise tam hazır olmadığını düşündükleri için kadrodan çıkarıldığını ifade eden Dinç, Hüseyin Cimşir'in üst solunum yolu enfeksiyonunun bulunduğunu ve tedavisinin devam ettiğini de ifade etti. yorum yok(NO COMMENT) |
Türkiye`de Saat: 23:36 . |