![]() |
10milyon euro iyi para |
neden olmasın maddi kaynak çok önemli ama çok fazla da değerlerimizle oynanmasın |
degissin sitadin adi degissin kardesim ben besiktas1n maçini izlemeye gidiyorum sonuçta |
stadın adı değişsin gerçi bende çok soğuk bakmıyorum artık,arsenal bile wembleyden vazgeçti.ama dandik 2-3 yenileme olursa değişmesin. fly emirates'in arsenale yaptığı gibi bişeyde değişsin.yoksa kalsın... yapsınlar adam gibi stad isterse stadın adı sütaş olsun :D |
bu haberin aslı varmı yaaa |
ewt inönü deişsin bence de..inönününü bi anlamı yok..ondan ziyada şeref bey stadı dha ii olur.ama en iysi tüm dünyanın yaptığı sponsor bulmak.. |
Dunyada bir cok ornegi var bence maddi anlamda cok ii olur.. |
ya bunlar BJK nin kaç senelik gelirlerine Hipotek koydu.....hepimiz modern bir stad istiyoruz evet ama inönü bir mabed... |
değişsin diyenleri pek anlayamıyorum..Adınadn hoşnut bile değilsenizki inönü adından nasıl hoşnut olunmaz anlayamam,bu stadın adı bu ve inönü bizim evimiz,yerimiz yurdumuz.Nasıl beşiktaşın adaı değişemezse bence inönünün adıda değişemez.. |
Başkan ilerde kendi isminin önüde reklam alır , (Yıldırım cola turka Demirören)... |
Türkiye`de Saat: 05:16 . |