![]() |
Besiktasin iflasi istendi! Milne, Beşiktaş'ın iflasını istedi BEŞİKTAŞ eski Teknik Direktörü Gordon Milne, 308 bin Sterling (850 bin YTL) alacağını tahsil etmek için siyah-beyazlı kulüp ile sürdürdüğü hukuki mücadeye devam ediyor. 1987 - 1993 yılları arasında Beşiktaş’ta görev yapan Milne’i, son olarak Yıldırım Demirören başkanlığındaki geçtiğimiz dönem işbaşında olan yönetim 17 Ekim 2005 tarihinde İstanbul’a getirmişti. İngiliz hoca altyapının başında 6 ay gibi kısa süre içinde görev yapıp, tekrar ülkesine dönmüştü. Bu döneme ilişkin alacağı olan Milne, 308 bin Sterling’i 4 ayrı bono olarak kulüpten tahsil etmeye çalışmış, ancak sonuç alamayınca 12. İcra Müdürlüğü aracılığı ile icra takibi başlatmıştı. Bu gelişmenin ardından Beşiktaş, Gordon Milne’nin Türkiye’de adresinin bulunmadığı ve teminat göstermediği gerekçesiyle İstanbul İcra Tetkik Mercii’ne açtığı davayla itiraz etmişti. Yapılan itirazda, "Gordon Milne, yurtdışında oturmaktadır. Türkiye’de adresi yoktur ve ikamet adresi de göstermemiştir. Ayrıca alacağı için teminat da göstermemiştir. Bu nedenle alacaklı Gordon Milne tarafından teminat ve adres gösterilmediğinden icra takibinin reddine karar verilmesini talep ediyoruz" ifadeleri yer almıştı. Bu itiraz sonrası tekrar harakete geçen Milne, Beşiktaş A.Ş.’nin iflasını talep ederek Ticaret mahkemesine başvurdu. Gordon Milne açtığı bu son dava ile kulüpten alacağı 308 bin Sterling’in, Beşiktaş’ın toplam mal varlığından daha fazla olduğunu savunmuş oluyor. Beşiktaş ise Gordon Milne ile ilgili bu davanın uzun sürmemesi için bu meblayı ödemeye hazırlanıyor. MİLLİYET SON DAKİKA |
Alacağı varsa isteyebilir tabii ama bu olayı bu kadar büyütmemek gerekliydi.Milne bizim efsane dönemin hocası.Ayıp etmiş... |
bizim yönetimin rezillikleri |
Alıntı:
de denebilir.... |
gordon milne yakıştımı sana o kadar sene ekmek yedin bu camiyadan yazıklar olsun |
gordon milne ne iş yapmış hala anlamış değilim |
adama yükleneceğinize, hiç işe yaramayacağını bile bile türkiyeye getiren ve bu şartlarla anlaşma imzalayan,sonrada adamı kovan yönetime söyleyin ne söyleyeceksiniz. Hanginiz 850 milyarı bırakıpta çekip gider.(parası olmayan veya sallayan biri ben diyebilir o ayrı konu) Bende bırakmam .. öyle yada böyle o para ödenmeli |
odenmesi lazim artik profesyonellik iyice fazla olmaya basladi dost falan tanimiyor kimse eski gunlerin hatiri falan da yok bugunden sonra akilli ve PROFESYONEL davranmamiz lazim ki basimiz agirmasin... |
Sanki Bişey Yaptında Bu Kadar Ugrasıyorsun Milne... Ama Ne Olursa Olsun Şuda Var Beşiktaş Gibi Bir Kulübün Bu Durumlara Düşüpte Medyaya Maskara Olmaması Lazım... |
parasını ödeselerdi kardeşim |
ya madem getirdin adami parasinida catir catir ödicen komik duruma düsürüyo yönetim besiktasi ya ... |
zamanında halledilmyen işler böle oluyo işte ne olacak şimdi:S:S |
Alıntı:
Haklısın kesinlikle birisi ile sözleşme yapmadan tüm olumsuzluklara karşı tedbir alarak, sözleşme yapmalılar. Hepsi bulunmaz hint kumaşımı. Neredeyse klübün kasasının anahtarını bırakmadıkları kalmış sözleşmeleri yaparken. TD lerde,futbolcularda,vs ler de sözleşmelerde hep böyle bi türlüde akıllanmadılar... Klebrson örneği;hayatında en çok parayı Türkiyede kazandığını açıklamıştı. Demekki biz adamlara olmadığından fazla değer ve para verip çarçur ediyoruz. |
eğer bi adamın bi göreve getiriyosanız parasının ödenmesi lazım ama bu adam niye nereye göreve getirildi ne yaptı ben hiç anlamadım bu yönetim daha iyi şeyler yapmak zorunda |
yazık yani o bizim efsane donemin hocası boyle seylere gerek yok istese verirler herhalde |
her zamanki şeyler. garipsememek lazım. |
saçmalık başka bişey değil |
Alıntı:
anelkanin fenerden kac para aldigini biliyormusunuz??? adam senelik 6.5 milyon euroyami dolarami bilmemde oynuyordu.... eger sampyionluktra benimde sözüm gecsin diyorsan bu paralari seve seve sayacaksin..yoksa galatasaray gibi her transfer döneminde gallardo geldi gelecek diye yalan haber üretir durursun |
IMKB'ye Açıklama Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi A.Ş., geçen sezon kulüpte bir süre altyapı koordinatörlüğü görevi yapan Gordon Milne'nin açtığı alacak davasıyla ilgili, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na (İMKB) bilgi verdi. Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi A.Ş.'den İMKB'ye yapılan açıklamada, şu görüşlere yer verildi: ''Gordon Milne ile şirketimiz arasında imzalı sözleşmenin karşılıklı feshi amacıyla akdedilen sözleşmede, fesih tazminatı olarak kararlaştırılan bedelin ödenmesi konusunda ihtilaf bulunmaktadır. 1 adet senetle ilgili olarak yapılan takibe karşı, hukuki girişimlerimizi yapmış bulunmaktayız. Hukuki neticede, şirketimiz aleyhine tecelli etmesi halinde bahse konu senet bedeli tarafımızdan ödenecektir. Senet bedelinin ödenmesi halinde iflas takibinin konusuz kalacağı da aşikardır. Şirketimizin bu ve buna benzer yükümlülükleri yerine getirecek mali gücü vardır ve her zaman da var olmuştur.'' Bu arada, gönderilen yazıda, ''Gordon Milne ile şirketimiz arasında ihtilaf konusu olan ve icraya intikal eden 1 adet senedin bedeli 77.000 İngiliz sterlinidir'' denildi. |
hmm açıklama yapmaları iyi olmuş. dogru bilgiler verilmiş oldu böylece |
zamanında bu takımda çok başarılıda olsa hiç sevemedim şu adamı ve yaptığı bu terbiyesizlikten sonra iyiki sevmemişim diyorum..Ama suç bence milnede değil,şuursuzca hareketler yapıp milneyi abuk-subuk bir görevde bu takıma getirenlerde.. |
Kara Kartal’dan Milne açıklaması http://fanatik.ekolay.net/fanatik/images/trans.gifEski teknik direktörü Gordon Milne ile mahkemelik olan Beşiktaş Kulübü’nden dün konuyla ilgili açıklama geldi. 08.02.2007Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi A.Ş.’den İMKB’ye yapılan açıklamada, şu görüşlere yer verildi: “Gordon Milne ile şirketimiz arasında imzalı sözleşmenin karşılıklı feshi amacıyla akdedilen sözleşmede, fesih tazminatı olarak kararlaştırılan bedelin ödenmesi konusunda ihtilaf bulunmaktadır. 1 adet senetle ilgili olarak yapılan takibe karşı, hukuki girişimlerimizi yapmış bulunmaktayız. Hukuki sonuç, aleyhimize gelişirse bedel tarafımızdan ödenecektir. Senet bedelinin ödenmesi halinde iflas takibinin konusuz kalacağı da açıktır...” Bu arada, gönderilen yazıda, “Gordon Milne ile şirketimiz arasında ihtilaf konusu olan ve icraya intikal eden 1 adet senedin bedeli 77 bin İngiliz sterlinidir” denildi. |
ödenmeliydi.. |
Arkadaşlar hiçbir şey yapamaz. Bir sermaye şirketinin doğrudan doğruya iflasını istenmesi için pasiflerinin aktiflerinden fazla olması gerekir. Beşiktaşın aktifi 300 bin küsür sterlinden daha mı az? Saçmalamışlar |
o kadar beşiktaşın ekmeğini yedi bu mu karşılığı |
parasını alınca susar... yönetimin parayı hemen ödemesi gerek...bu işi uzatmak beşiktaş'a zarar verir... |
Yönetim geçmişteki hatalarının diyetlerini ödüyor hala... |
Alıntı:
|
BU YÖNETİM KALDIĞI SÜRECE HERKESE PARALAR DAĞITMAYA DEVAM EDECEZ GİBİ GÖRÜNÜYOR. MİLNE DEN BAŞKA DAHA KİMLER ÇIKAR ORTAYA KULÜBÜMÜZDEN PARA KOPARMAK İÇİN MERAK ETMEYE BAŞLADIM BİLE |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 02:36 . |