![]() |
yaaa kardeş sadece boşa name yapmışsın başka hiçbişe değil....ben yorum yapıp tartışma çıkarmak istemiyorum....kafana göre takıl.....görüş açına , fikirlerine saygı duyarım hadi eyvallah....daha yorum yapmıyorum.... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
iyi de bizi de ayar eden bu ya bir BJK oyuncsu T.Direktörü yanlış taktik verdi diye bu kadar kötü mücadele edemez. Tigana kadar o futbolcular da suçlu dediğimizde suçlu oluyoruz. Ama nedense konu hep bizim dediğimize geliyor... Tigana herkesin istediği 11 i de kursa o defans G.Zansız olmuyor, Rico Delgado nun keyfi performansları da hücum gücümüzü bitiriyor, içerde dışarda bu kadar ayrı takım olmaz. Biraz futbolcular da kendinlerinde aramalalılar suçu ama biliyolar ki BJK da sistem belli sene sonu gidecek olan gene hoca onlar rahat rahat paralarını alıp bi daha ki hocayı bekleyecekler kamp döneminde yırtıncaklar gene maçlar başlayınca boş boş sanki yeni futbola başlayan insanlar gibi sahada dolaşcaklar. Futbolcuların formları bu kadar oynak olursa hiç bir hoca istediğini yapamaz isterse Mourinho gelsin, Van gaal gelsin hiç bişe olmaz... |
Tigana kimseye kendini beğendirmek zorunda değil.Adamın kafasında bir şablon var ve bu şablona göre oyuncuları yerleştiriyor.Trabzon maçında 7 dk'da 3 gol yersen önce futbolcuna bakarsın,sonra Tigana'dan hesap sorarsın.Ama herkes Tigana'ya öyle bir şartlanmış ki... Bir not; Gerets'in de seçtiği oyuncular hep eleştiriliyordu.Örneğin İnamoto'yu oynatmasını herkes eleştiriyordu.Yerine dün oynayan M.Güven mağlubiyeti getirmedi mi??? |
hey Allahım yaa tamam oyuncuları eleştirelim madem böyleler bunlar bu takıma nasıl geldi , Tigana kaçtane futbolcu transfer etti ve transfer ettiği futbolcuların kaçı maçlarda forma giyiyor ????? |
Türkiye`de Saat: 19:41 . |