MeTaLliCaBeneR | 18-02-2007 15:07 | Alıntı: {ThE DieSeL...}}´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 266974)
Bi senin gibi düşünenlerin aklına geliyor yani küfür ettikleri..Bak kardeşim dünyanın her ülkesinde,her taraftar grubunda küfür edenler olur,yok diyen büyük bir yalan söylemiş olur..Küfüre karşı bir kampanya başlattılar ve eskisine oranla çok aza indi,he bazı insanlar hemen bitmesini istiyorlarsa onlar tya çok iyimserler yada yanılmaya çok müsait insanlardır..Ayrıca burda sadece çarşı niye sövülüyor anlamadım,her küfür eden adama çarşı demekte moda oldu.. |
bazi arkadaslar sozde kufure karsi ama uygulamaya gelince herkez susuyo. olmaz boyle biz koskoca 103 yillik kulubuz efendiligimizle turk sporuna okadar hizmet vermisiz kufurun hercesidi kime olursa olsun AYIPTIR.kaldi ki maclara yavru kartallar da bayanlar da geliyor.
Katiliyorum sana diesel dunyanin her yerinde her stadta kufur oluyor ama bizdeki kadar olurmu bilmem..
Ben sana soyleyeyim 5-10 kufurbazi polise teslim etsinler bak bakalim bidaha kufur edermi bizim tribunler , aslinda hicbir takim taraftarinin vermedigi destegi carsi bize veriyo ona bisey diyemem ama niye kufur?ozellikle de farkli onde oldugumuz bir macta ne oluyo ki kufure basliyorlar tezahuratlardan mi bikiyolar anlamadim illaki satasacagiz gs ye fb ye...
Kufuru nekadar durdurabiliriz onu bilemem ama en azindan ugrasmak lazim oyle cikip ta biz "kufur etme ettirme" kampanyasi actirdik demekle olmas tedbirler almak lazim,yada yapanlari cezalamak ki bidaha yapmasinlar... |