![]() |
‘Müdahale et hocam’ ‘Müdahale et hocam’ Üçüncü Trabzonspor golünden sonra saha kenarına koşan İbrahim Üzülmez, yardımcı antrenör Tayfur Havutçu’ya isyan etti: “Hoca bir değişiklik yapsın, maç gidiyor” http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Trabzonspor maçının kaybedilmesinden sonra hedef adam haline gelen Tigana, tüm Beşiktaşlılar'ın tepkisini çekti. Rakibi Ziya Doğan'ın aksine oyuna müdahalede beklenen hamleleri yapamayan Fransız hoca, kendi futbolcularını dahi zaman zaman çileden çıkarttı. Bordo-Mavili takım üçüncü golü bulduktan sonra Kaptan İbrahim Üzülmez soluğu yedek kulübesinde aldı. Yardımcı antrenör Tayfur Havutçu'ya yönelen kaptan, "Hocaya söyleyin, artık bir değişiklik yapsın. Maç elden gidiyor" diyerek tepkisini dile getirdi. (Fanatik) |
Gercekten bu tiganayi anlamis degilim...adam duydu del bosque yuklu tazminat alacak, herhalde o da o yoldan gitmek istiyor.. Resmen parcaladi dun bizi, dalga gecer gibi m.dogan ve ali gunesi oyuna aliyor.. |
Inadina Tigana :D:D:D |
Alıntı:
|
adam teknik direktor değilki mudahale yapsın anlamaz o ole seylerden..basımıza getirenler halimizi gorsun işte.. |
TİGANA MI ODA KİM ???????????????? |
Tek rakibim TİGANA!!!!!!!!!!! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
adam dunya capinda bir teknik direktor bende cok tepkiliyim gec degistirdigi icin ama onemli olan biz taraftarlardan daha cok futbol bilgisi var,gene de sormak lazim niye degistirmedi mosyo... |
İnadına Tigana, İnadına Delgado, İnadına v.s......... Böyle olursa Ezik-Büzük kim varsa şampiyon olur. İnatçı arkadaşlar; Bu adamlarda ne bulduğunuzu bi yazsanız. Vallahi merakımdan soruyorum? |
yakında futbolcular da tigana ya isyan bayragını acarlarsa şaşırmam bakk...Bizim deli ibo bile başladıysa diğerleri ne yapar siz düşünün.... |
Alıntı:
delgado için ditecek bişeyim yok. ama şunu söyliyim rico yu çok seviyorum ama rico dünya yıldızı ise sergenin değil 80 kiloluk hali bastonlu hali hatta ölüsü dünya yıldızı olmakla beraber heykeli dikilecek futbolcudur. ALLAH BİLİYO ÇOK ÖZLEDİM |
sergeni bende cok ozledim |
bütün suç sahada acemice hatalar yapan ve 2-0 lık skor avantajını korumayı bile beceremeyen futbolculardadır. o dakikadan sonra ne müdahalesini yaparsan yap,istersen bütün oyuncularını değiştir nafile. adamlar coşmuş bi kere ne mudahalesi yaparsan yap kalemize gelen her top tehlikeli pozisyon oldu. yazık gerçekten çok yazık oldu. |
ya tıganayı demırorende anlamıyokı İ Akını kadroya bıle almıyo trabzon gene ıstemıs İ Akını tıgana bırısı yolu gosterıcek ama sozlesmesını sefh ederse tazmnat parası var 2. delbosqe vakaası yasanır bıde |
ya tigana dediğiniz kadar futbolculara da suç bulun arkadaşlar, dün ki maçta Tigana nın ofsayt taktiğini kesinlikle ben de çok yanlış buluyorum ama ilk yarı konsantre bir şekilde bunu düzgün uygulayan oyuncular 2-0 dan itibaren rehavete kapıldılar tamamen sallapati oynamaya başladılar ilk yarının sonralrında başlayan trabzonun pozisyon girişimleri ikinci yarıda golle sonuçlandı. Eğer bir futbolcu oyundan kopmuşsa teknik direktör hiç bişe yapamaz. Real madrid - bayern münih maçını izlediyseniz real ilk yarıda gerçekten capello nun istediği gibi oynadı ama ikinci yarıda futbolcuların oynama isteği kaybolunca capello gibi dünyanın en iyi td lerinden biri bile buna engel olamadı. Güzel oyunu 90 dakikaya yayabilmek en önemli şey. Burda da en önemli görev tdden önce bjklı futbolcularda bir yarıda bu kadar çok şeyin değişmesi sadece tdnin suçu değildir. Sahadaki o ciddiyetsiz futbolcular da en az tigana kadar suçludur. |
Hala bu durumda bile Tiganayı savunmak için mazeretler üretebilmeyi başaranlar var. O aptal ofsayt taktiğini bizmi verdik onlara, bi cacık olmayacak defans oyuncularına hala bişey öğretetmemesinin yanında ,onlara alternatif oyuncu alınmasını taraftarmı engelledim. Çapsız oyuncularda ısarar etmesinin faturasın Beşiktaş ağır ödüyor. Hala geleceğin takımını ,sistemini kuracak diye savunun Tigana bavulunu alıp giderken, siz gene aramızda kalacaksınız. Bu seferde gidene kaka, gelene yaşa mı diyeceksiniz . yoksa ardından ağıtmı yakacaksınız. |
kardeşim tamm o ofsayt taktiği çok saçmaydı ben de bunu belirtiyorum zaten görürsün gökhan zan olmadığı zamanlar onu bi daha uygulamayacaktır. Çizgi defans gökhan zansız olmuyor bunu acı bi tecrübeyle yaşadık gene. Defansa kesinlikle takviye lazımdı ve bunu Tigana da istedi şerefsiz basının yazdıklarına inanmayı bırakın coloccini yi yönetim alabilseydi Tigana tabii ki isterdi bu oyuncuyu ama bir çok klübün istediği bir oyuncuyu alamamızın nedeni Tigana deildir büyük ihtimalle parasal sorun ortaya çıktı. Takviye yapılmamasında suçlu yönetimdir. Benim az önce belirtmek istediğim Tigana evet suçludur ama bu mağlubiyetteki asıl suçlular ilk yarının sonlarından itibaren büyük laubalilikler içine giren futbolculardır hatta bi kaç pozisyonda topu uzaklaştırmak yerine 3 tane tsli oyuncu basarken ceza sahası içinde verkaç yapmaya falan çalıştılar bu en büyük göstergedir. Tigana gitsin veya kalsın diye bir şey belirtmedim ben. Aradığınız tek suçlu Tigana deildir demek istedim. Tigana gidince bütün sorunlar çözülecekmiş gibi konuşuyorsunuz çünkü. Aslında daha da büyük sorunlar ortaya çıkacağını görmek bu kadar mı zor. Ya en azından sene sonunu bekleyin ya ne bekliy****uz bu sene takımdan. ikinci olursak zaten başarı sayılır. Hangi ülkede görülmüş yepyeni bi oluşuma giren bir takımın daha ilk senesinden harikalar yarattığı. Mesele Tigana falan deil artık iyi kötü bi şekilde istikrar lazım. Tamam sabır sınırını aştı işler ama yapılacak başka bir şey yok. İşin ucunda BJK nın büyük zararlar görmesini engelleyecek önlemler alınmalı. |
istikrarını yiyeyim ben onların |
e 4 senedir yiyoruz zaten o istikrarı onu bunu göndererek tigana gitsin van gaal gelsin o sahadaki o futbolcular oynamak istemedikten sonra ne değişebilir merak ediyorum... |
Alıntı:
|
göz göre göre gitti maç |
Alıntı:
|
Alıntı:
bence bu takım teknik direktörsüz oynasaydı 2-0 lık avantajını kesinlikle korurdu. yanılıyorsun. sen tiganayı korumaya çalışıyorsun. |
nerde o zeka 82 de Burak ı aldı ya bun da şükür allah belasını versin hoca gibi. |
Alıntı:
Suçu futbolculara atan arkadaşa da cevap vereyim hemen.Birincisi maçın ilk yarısında 2-0 önde olmamız taktiğin iyi olmasından değil şansımızdandı adamlar sayısız kere milimetrik şekilde ofsayta düştüler ve bize göre ilk yarıda da fazla pozisyonları vardı.Artı durum 0-0 ken savunmayı önde kurmakla 2-0 ken aynı şeyi yapmayı nasıl açıklayacaksın merak ediyorum.Rakibinin artık kaybedeceği bir şey kalmamış.Oyuna ikinci forvetini almış.Çok daha fazla adamla geliyor.Bizim bay kürdan da oyuna hiç bir müdahele yok.Siz de bunu savunuyorsunuz.Ne diyim ben size ya.Bu Tigana teknik direktörün t si dahi olamaz.Adam bi taktik belirliyo.İç saha dış saha farketmeden, önde ol geride ol,iyi oyna kötü oyna,adamlar aksasın aksamasın farketmeden hiç bir şey değiştirmeden devam ediyo.Ya iç sahada Manisa karşısında farka gidiyosun düzen aynı.Trabzon'da deplasmanda 2-0 öne geçmişsin düzen aynı.Bu ne yaaa.Bir kere de bir şeye müdahele et kardeşim ya.Bu adam iyi Teknik Direktörse Lucescu bir ilahtır.Bu adamı savunmaya çalışanın futbol bilgisinden ben şüphe ediyorum kimse kusura bakmasın. |
ahhh ibo ahhhh senden başka yok bu takımı düşünen...! |
Sinir hastası olmaya ramak kaldı. |
yalan haber. |
Alıntı:
|
nasıl iandına tigana yaa..... bakın yılmaz vurala.. ziya doğana... biraz ders alsın yaa... |
Alıntı:
Ts maçına gelince ikinci yarıda Tigana hatasız demedim kesinlikle defansı geriye çekmesi ve defansif bir oyuncu daha alıp ersen martin e önlem alması gerekiyordu. Ama hata yaptı. Kesinlikle maülubiyette yüzde 50 suçlu tiganadır. Ama bana asla o futbolcuları savunmayın bir yarı boyunca verilen taktiği uygulayabilen bir takım ikinci yarı BU KADAR etkisiz olamaz. Üstlerinde taşıdıkları formayı unuttular resmen. Tigana falan bunlar tabii ki Türk futbolcusunun psikolojisini bilmiyorlar. Bizim futboclularımız maçlar böyle konuma gelince rahatlamaya başlıyorlar tamamen oyundan kopuyorlar bunun örneklerini zaten biliyorsunuz bir dolu var söylememe gerek yok. İlk yarı yanlış da olsa ofsayt taktiğini iyi uygulayan çizgi defansı ikinci yarı olaya konsantrasyonunu tamamen kaybetti. Ve sürekli arkaya adam kaçtı. Burda yüzde 50 suç da futbolculardadır. Yani aslına bakarsanız Tigana doğru değişikliği yapıp M.Doğan ı oyuna alsa defansı da geriye çekse bile bizim o sahadan alacağımız en iyi sonuç beraberlik olurdu çünkü maç futbolcuların kafasında bitmişti. Bir BJK futbolcusu mücadeleyi bu kadar çabuk bırakamaz. Yemişim Tigana sını Tigana kadar onlar da para alıyorlar. Sadece Tigana ya suç bulup o ruhsuzları bana savunmayın. Gerçekten de bizim takıma bir Yılmaz Vural lazım arada bu futbolcuları tokatlamak için belki çözüm olur. |
Herkes goruyor sadece tigana göremiyor dun sinan engin dedi eğer del bosqe duurumu olmasaydı tigana cokttan gıderdı |
Ulan verinde şu tazminatı s.. olup gitsin yeter artık nedir 3 senedir çektiğimiz ! |
bitmiş bitmiş tigana |
artık yeter |
Türkiye`de Saat: 10:03 . |