![]() |
tigana kovulamaz 7 milyon € del bosqueye verilirse bu adamın tazminatını ödemek için parayı nerden bulcaklar? ve akıllansınlar artık sözleşmeye tek taraflı fesh maddesi koydursunlar!!!!!!! |
bu yonetim mahvetti bizi hep yanlıs kararlar verdi bakın şimdi del bosque ye 6.5 milyon euro odemek zorundayız ve dahası tiganadan da kurtulmak için agır tazminat odemeliyiz suraya bakın 10-11 milyon euro eder bu tazminatlar yazık değil mi ??? nerdeyse tum anadolu kluplerinin transfer butcesi eder bu rakam.. |
salla salla ama icraat yok bu adam td. değil demicem çünkü insan bile değil bir adam istifa için daha nasıl şartlar oluşması lazım |
Allah sonumuzu hayır etsin:(,önlem değil kesin kararlar almalıyız.. |
hesap sormak tabiki hakkımız. 5 kuruş karşılık beklemeden seven bizleriz çünkü amaaaaa ; O otobüsü tekmeleyenlerin kafasını kırardım orada olsaydım. protestonu et , tepkini ver , uyar , AKILLI OLUN DE. ama ne lan o kendi otobüsümüzü tekmelemeler. şaşırmasın kimse. eziklerden farkımız kalmıyor! |
ya Tigana maçı kenarda , oyuncular ile izleme şansı bulan ve bunun için dünya kadar para alan bir isim...taraftar bile değil..... |
ne zaman gülecek yüzümüz |
ismimizden prestij kaybediyoruz...seba dan bu yana kücülme politikasi devam ediyo...taraftari böldük....futbolculari böldük...adina yakismayan isimleri hoca adi altinda teknik direktör yaptik...yeter artik yeter...ben sadece 26 diyorum...yürekten inananlarin numarasi formasi bu numara.... |
Tiganayı göndermekten başka çozum yok ,öyle kulak çekerek gunu kurtarma olayı gectı artık |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 11:43 . |