![]() |
falla abicim yarısını okudum anca ama haklısın bölelerini bu ligde ve ülkede tutmıcan hepsi kovcan |
Paylasim icn saol guzel yazi |
Yazı dogrudur ama benim gozumde fenerden daha ahlaksız bir takım olamaz... Lucesculu donemde bize yapılan kıyım bunların gerisinde kalmaz kesinlikle.. |
tşklr |
Vallahi harika bir yazı olmuş. Malatyasporlu futbolculara verilen o dönemin yeni arabaları şahinleri ve 8-0 lık Ankaragücü reezaletini yaşayan biri olarak o günleri tekrar hatırladım. O dönem Ankaragücü altyapısında oynayan çok yakın bir arkadaşım , Galatasaraylı yöneticilerin maçtan sonraki hafta içi ellerinde büyük çantlarla tesislere geldiğini ve bütün profesyonel takım oyuncularına pahalı hediyeler dağıttıklarını gözleriyle görüdklerini anlatmıştı. Zalad denen ******** de zaten yıllar sonra Galatsaraydan para aldığını itiraf etti. Etmese de zaten maç görüntülerini hatırlayanlar altıpas içinde göğsüne gelen topu kolayca kontorl edecekken nasıl Hakan Şükür'ün önüne yuvarladığını hatırlayacaktır. Burada üzücü olan , şu andaki başkanımızın , daha bir yıl önce bu şahsiyetsiz takımın şampiyon olmasını istediğini söylemesidir. Bütün bu rezillikleri unutan başkanımız malesef GS yi kardeş takım seçmiştir kendisine , bizim ağırımıza giden de budur |
Beşiktaşın beşiktaşdan başka dostu yoktur... Yapılan hiçbirşeyi unutmadık unutmayacağız... Tek Aşk tek Beşiktaş.... |
biz 1.olmazsak gerisi onemli degil benim icin |
Bir solukta okudum resmen tşkler. Bir ülke gibi saf ve temiz başlıyor insanlar büyüyor para maddiyat giriyor dünya kirleniyor. FB nin Ali Şeniyle gelen çirkinlikte eklenince bugünki çirkin görünkü son halini aldı futbolda ne yazıkki bu düzene ne kadar sabrederiz bilemiyorum. |
abi yazdıklarına katılmamak mümkün değil ben 31 yaşındayım zalat hikayesini hala çok iyi hatırlıyorum ve daha nicelerini çalınan maçlarımız bizim es geçilen penaltılarımız daha niceleri ben çok iyibilirim gs bizim maçlarda bir penaltı uyduruktan verilen bizim hakkımız olupta verilmeyen bize 3 maç ceza aynı hareketten gsye küçük para cezası hatta gsye verilen cezaların kaldırıldığını para cezasına çevrildiğini ama sorarsan 3 yıldızları var abi eskiyi hatrladıkça kahroluyorum şaka gibi geliyor untmadan yazayım van beşiktaş maçı ahhhh ahhhh net nizamı gol hakem golu iptal ediyor sebep aaaa göremedim gözüme kar kaçtı daha yeni ankara maçı nobrenin golu iptal ettiler nsyse allah bildiği gibi yapsın |
Hele o Bülent Yavuz'un yönettiği Beşiktaş -GS maçları ... Bunlardan biri de 48 maçlık namağlup serimize son veren maçtı , ilk yarıyı 1-0 önde kapattık , ikinci yarı iki kırmızı kart , Beşiktaş 9 kişi ve GS maçı 2-1 kazandı ve her BJK-GS maçına o adamı verirlerdir, sonra MHK başkanı olup nutuk atıyordu televizyonlarda :) |
Türkiye`de Saat: 09:38 . |