![]() |
Alıntı:
Bener tebrikler , %100 tutturmuşsun da birşey sorucam kadroyu tutturabilmek içinmi Bakiyi yazdın yoksa cidden şans verir misin bu takımda? |
runje m.doğan i.toraman g.zan i.üzülmez delgado serdar koray rico bobo nobre ama ben tigananın yerinde olsam i.akını burağı g.hüleçi kazanmya uğraşırdım bitirmeye deil.. |
i.akın kendi kendini bitiriyor gökhan ın şans bulması biraz zor çünkü bobo ve nobre uyum sağlamaya başladı. Burak a belki daha çok şans verilebeilir ama o zaman da Delgado yu kesecek. Serdar dinlendircem diyordu belki Delgado yu serdar ın yerine çekip Burağı sağda oynatabilir... |
Tigana'nın şu anki durumunda olmak istemek mi?Allah korusun... |
Köprüye çıkardım... |
Alıntı:
|
----------------------------runje--------------------------- i.toraman---------gökhan zan------m.doğan---------i.üzülmez ------------------serdar-----------koray-------------------- burak (delgado)-------------------------------------ricardinho -----------------------------bobo--------------------------- ----------------------------nobre---------------------------- |
Benim gsye hazırladığım kadronun çoğu tuttu en kötü kadroyu seçmiştim :D:D:D:D |
----------------------------runje--------------------------- i.toraman---------gökhan zan------m.doğan---------i.üzülmez -----------------delgado------------koray-------------------- burak -----------------------------------------ricardinho -----------------nobre---------------bobo------------------- serdari biraz dinlendirirdim.... |
klebersonuda mutlaka hic olmazsa yedek olarak kadroda bulundururdum.... |
Türkiye`de Saat: 06:04 . |