![]() |
Beşiktaş'ın 3 puanını SİLECEKLER Açık ve net yazıyorum. Beşiktaş dikkatli gözlerle takip ediliyor. Amaç Beşiktaş'ın yolunu kesmek. Bu nasıl olacak derseniz şunu derim: Beşiktaş sahada kazansa bile masada kaybedecek. Yani 3 puanı silinecek? Nasıl mı? Beşiktaş'ın bundan sonraki maçlarında küfür, taşkınlık olursa federasyon şu üç şeyi yapacak; 1-Beşiktaş'a seyircisiz maç cezası. 2-Beşiktaş'a saha kapama cezası. 3-Bu cezalardan dolayı Beşiktaş'ın 3 puanı silinecek. Bu konuda F.Bahçe ve G.Saray neredeyse ortak çalışıyor. Özellikle G.Saray, Ayhan Akman'a edilen küfürleri gündeme getirip Beşiktaş'ın cezalandırılmasını istiyor. F.Bahçe ise olayları dikkatle izliyor. Çünkü F.Bahçe, İnönü'ye gelecek ve gelmeden öncede can güvenliği isteyecek. (AZ Akmaar maçında 15 kişinin yaralanması unutturuldu bile. Dikkat!...) Sözün özü şu: Şu an şampiyonluğun en güçlü ismi haline gelen Beşiktaş bu konuda olağanüstü tedbirler almak için toplantı üstüne toplantı yapıyor. Genel Sekreter Kenan Öner, Galatasaray'ı yendikten sonra " Açılan önümüz tıkanmak isteniyor" dedi. Haklı da!.. Kazım Kanat |
inanmiyorum bu habere ben ama kufur edenleri uzaklastirmaliyiz yoksa harbi buyuk cezalar alacaz... |
yazık ya bu zamanda kufur olmamalı etme ettirme anlayışına ne oldu |
ya küfür olmasın diyosunuz biri gelir el kol hareketi (ayhan akman) yapar biri bizi yerle bir eder (cem papila) sonra şöhret olur biri fenere takıma gider el kol hareketleri laf atmalar (alpay) biri fenere gider abuk sabuk konuşur (tümer) vs. gelde etme ayrıca sahada bizi biçiyolar hakemler bakıyor. sarı bile çıkmıyo sabır biryere kadar |
bireysel olarak sinir bir anda patlayabilir tabii ki ama topluca küfür etmek yanlış bir şey takıma zarar verebilir ki zaten herkes bekliyor tetikte... |
Alıntı:
|
hiçbir şey yapamazlar |
rahat olun kimin puanını siliyorlar en fazla saha kapatırlar onun için yinede dikkatli olmak lazım |
yavas silsinler o kadar da deil o zaman camia ayaklanır ole kolay değil besiktas ile masada oynamak. Ama sunu da solemek gerekirki koro halinde kufure felan hiç gerek yok sadece takıma destek olalım yeter. |
Alıntı:
burası türkiye ve unutmayınki burada kurallar ilk bize uygulanır sonrada kaldırılır birdaha uygulanmaz. |
babayi silerler |
ya puan silmek o kadar kolay diil ama küfür bize hiç yakışmıyor.. |
Türkiye gibi bir ülkede imkansız şeylerden bahsediyorsunuz..3 puan silsinler bizden yada birinden yani bu olay bir başlasın herhangi bir takım ligin sonunda - puanla bile bitiriler hep bu uygulama olursa..O yüzden küfür etmeyelim tabide geçin böyle haberleri.. |
kafalarına yıkarım o fedarasyonu. neler döndü bu ülkede hangisinin 3 puanı silindi de bize yapacaklar.sıkar.kan çekerler adamın burnundan...bizim kanat abartmış.ama mantık doğru |
Ya o 3 puanı silmek ne ister biliyormusunuz Güven Özveri Tecrübe ister...... |
kazım kanat işte ne yazacağı belli olmuyo :D |
puan silme zor |
ne kadar puan silme bu ülkede çok zor olsa da olmayacak bişey değil. bizim görevimiz sagduyulu olup takımımıza ve kulübümüze zarar getirecek tribündeki küfürbazları aramızdan ayıklamak olmalıdır. yalnız federasyonun da bizi anlayışla karşılayıp bizi tahrik edici hareket,tavır ve davranışlarda bulunan ayhan ve tümer için söliceklerimizi göz ardı etmesi gerekir.!!! :D:D |
yawaş gelsinler kimin puanını siliyolar beee...daha nelerrrr |
Alıntı:
|
ya bırakın şampiyon olacaklar bile boyle adı yollarla olsunlar zaten baska turlu olamazlar bu arada unutmayalım o adam(tumer) inönüye gelebilecekmi bakalım o kadar delikanlımı |
zannetmiyorum 3 puan silebileceklerini |
Yavaş silsinler!.. |
Bir şey yapamazlar ama bizde maçta küfür etmemeye özen göstermeliyiz ama;) |
O kadar da değil... |
bu tür yazılara veya inanışlara hiç gerek yok, büyük geçinen kulüp yöneticilerinin veya sözüm ona spor yazarlarının bu tip yazılarıyla nereye varacağız hiç bilmiyorum... hep kendi içimizde birbirimizi bitiriyoruz, dışarıya gelince esamemiz okunmuyor... bu dandik ötesi ligde bile büyük geçinen takımlarımız kendi işlerine bakarak birşeyler yapacağına hep karşı tarafa çamur atarak ayakta kalma yolunu seçiyorlar... ben artık bu ortamdan sıkıldım ve artık nedense futbol izleme isteğimi de yitirdim, zaten birkaç zamandır foruma uğramama nedenim de bu... bu yazıya olan yorumuma gelirsek; kazım kanat, yorumlarına değer vereceğim bir adam değil, bir adamın bugün söylediği sözle dün söylediğinin birbirini tutması gerekir, bu tür edebiyatlarla biryere varamadık görüyorsunuz... tümer ve ayhan'ın yaptığı terbiyesizliklere küfür etmenin doğal olduğunu nasıl kabul edebiliriz, ya da cem papila'nın tek başına şampiyonluğumuzu çaldığını, bunlar yaptığımız büyük hataları kendi içimizde değil de dışarıda aramamızla alakalı, herkes biraz da kendini sorgulamalı... |
AKILSIZ SEYİRCİNİN CEZASINI BEŞİKTAŞ ÇEKER,DİKKATLİ OLALIM.. |
koro halinde küfüre kesinlikle hayır biraz daha sağ duyulu olalım lütfen... |
o kadar kolay mı |
Türkiye`de Saat: 12:38 . |