![]() |
Bu sözleşmeyi kim yaptı Bu sözleşmeyi kim yaptı Beşiktaş’ın hocası Tigana’nın sözleşmesinde üçüncülüğe 100 bin euro prim yazıldığını okuyunca insan gözlerine inanamıyor. Şansal Büyüka nın dediği şu söze sonuna kadarda katılıyorum. "Hadi Tigana Beşiktaş’ın büyüklüğünü bilmiyordu diyelim, Beşiktaş adına o sözleşmeye imza atana ne demeli. Beşiktaş’ta üçüncülüğe prim mi olur?Beşiktaş adına bu sözleşmeye imzayı kim attıysa O’na önce Beşiktaş’ın büyüklüğünü öğretin. " Yuhh be.. zavallı ezik ve sefil yönetim... Yuhh artık be. |
norMAL abi bunlar |
kesin var mı ki böyle birşey ? |
bu yönetimin hiç birşeyden anladıgı yok nasıl sözleşme yapıyorlar gerçekten bunlar ya bu klubün avukatı fln yokmu allah aşkına yeter bıktık vallahi |
böyle bir şeyin doğruluk payı varsa yazıklar olsun o imzayı atanlara |
gözleri kapalı imza atıolar |
şaka :) |
Alıntı:
hiç olmazsa ona EŞEK ŞAKASI der geçerdikte, Şözleşme gerçek olduğuna göre,ŞAKA değil o halde o imzayı atana EŞEK demek gerekecek ki bu sözleşmeye de EŞEK ŞAKA sı diyelim. |
ŞAKA DEĞİLDİR BEN HAYRETLE İZLİYORUM |
eger bu gercekse bu sozlesmeyi yaptıranlar acilen yonetimden elini ayagını cekip gitsinler ne demek 3. luk!!!!! |
4.luğe 75 bın euro 5. 50 bin.........versınler onemlı değil zaten besıktas koy takımı dımı ya akıl almaz bırsey anlamak mumkun değil |
yapanin |
Bunlar Avrupa'da normal şeyler ama Türkiye'deyseniz ve söz konusu kulüp Beşiktaş ise anormal. Zaten her sene ilk 3'e giriyoruz. Buna bir ödül verilmesi saçma. Türkiye Ligi'nde 3. olmak Premier Lig'de 10. olmak gibi birşey... |
bu sözleşmeyi yapan daha beşiktaş'ın ne olduğunu bilmiyor...ve bu yaştan sonra anlaması da mümkün değil...yazıklar olsun... |
yok artikk |
Yazıklar olsun yönetime o zaman:mad: |
Türkiye`de Saat: 11:31 . |