![]() |
Napolyon Tigana Biraz daha pahalısı Mourinho! Beşiktaş'tan senede garanti 2.3 milyon Euro kazanan Tigana, dünyanın en iyi hocası olarak gösterilen Chelsea Teknik Direktörü ile yarışıyor. http://image.haber7.com/haber/46021.jpg FANATİK’te önceki gün yayınlanan Jean Tigana’nın Beşiktaş ile yaptığı sözleşme ortalığı karıştırdı... Siyah-Beyazlı kulüpten garanti 2.3 milyon Euro kazanan Jean Tigana, vergileri kendisi ödemediği gibi takımın üçüncü olması halinde bile prim alıyor. Şu anda her yaptığı olay olan ve dünyanın en iyi teknik direktörü olarak gösterilen Jose Mourinho, Chelsea kulübünden primler dışında yıllık garanti 6.8 milyon Euro elde etmesine karşın vergilerini kendisi karşılıyor. Napolyon Tigana! İngiltere’de yüzde 40 olan vergi oranı, Mourinho’nun sözleşmesinden düşürüldüğünde prPortekizli hocanın imler ve bonuslar dışında kazandığı garanti para 4 milyon 80 bin’e düşüyor. Ayrıca dünyanın en pahalı şehirlerinden Londra ile İstanbul arasındaki yaşam standardı farkı yine Tigana’yı bir adım ileriye taşıyor. Bu arada, Jean Tigana’nın kulüp ile yaptığı ve ağır maddi şartlar içeren sözleşmesinin ortaya çıkması üzerine Fransız Hoca’ya ‘Napolyon’ lakabı takıldı. Fanatik |
bu adama bı turlu kanım ısınmıo |
bırak gonderemiyoruzda birde onamı tazminat odeyecegiz zten para yok klupte elimizde kaldı 2 sene daha 2 sene uzulecegiz |
bizi del bosque yakti... |
zaten biliyoduk daha öncede böyle bir haber çıkmıştı napolyon lakabını fanatik iyi uydurmuş :D |
ama beyler hatirlatirim napolyonun en zayif noktasi bayanlarmis:D bu bir ipucu olsun yonetime... :D :D |
yazık bu tiganaya giden paralara..... |
Bunun yüzünden zencilere sempatiyle bakamıyorum... |
Napolyon....güzel lakap ve Tiganaya yakışmış....adam da ağzını açsa PARA PARA PARA diyor... |
off offf:(:(:( |
yıldırım demirören'de birlikte gitsin tiganayla |
bizde yönetici yokki o parayı fitil fitil burnundan getirsin kimlere muhtaç kaldık |
ya amaannn ... heryeri napolyon olsa ne yazar ....... takıma bi katkısı yokki bu adamın |
Alıntı:
|
bugünkü mactan sonra degeri artti :D |
bu parayı hakedecek işler yaptığına inanmıyorum |
arkadaşlar ne olursa olsun bu kiş bizim kulübümüzün bi çalışanı lütfe ndaha saygılı ve saygısızlık yapanlarıda saygıya davet ederek yorum yapalım |
Alıntı:
|
Alıntı:
valla her yazdigin negatif... iyice kabak tadi vermeye basladi.... tigana gözümüzde hala saygili..ben hatta daha ileri gidiyorum...mukavelesini uzatmadan yanayim....INADINA TIGANA.... ILLEDE TIGANA |
Alıntı:
|
öyle bilip bilmeyip konusmayalim....bu paralar bu mukaveleler olmazsa yabanci teknik direktör...yabanci futbolcu getiremezsin...bu o kadar basit... sen böyle bi mukavele sadece tiganadami oldugunu saniyorsun....??? ha tamam dersenki istemem yabanci falan özümüze dönelim diye diyecek biseyim yok...getirirsin 300bin dolara riza gibi birisini oynarsin..... tek saglam para vermeylede yabnaci hocalar gelmiyor...adamlar garanti bisey istiyor..buda kendi sucumuz...en iyi misal del bosque... ben hem türk basinini hemde avrupa basinini takip eden birisiyim..türkiyeyle adi gecen herhangi birisinin ilk düsüncesi iyi hosda parayi alabilecekmiyim aceba düsüncesinde.... böyle burda habire mesaj atip mesaj sayisi yükseltmeye benzemior bu isler.... |
Alıntı:
|
bu yazdiklarini sezon bittiginde yazsan vallahi sesimi cikarmiicam...ama ilk haftalardan beri dewam ediyor... tiganayla özel bi problemin mi var senin?? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
simdi bisey yazacaktim ama ortalikta gerilim olmasin... |
Alıntı:
|
Bak bunu bimiodum,yeni öğrendim.. 3 cülüğe prim veren zinniyetin ben beynini... Böle aptal bir mantık olurmu ya,böle devam etsinler,bence bu az olmuş 5 likte iyidir mantığıyla onada prim koysunlar..Suç bunlarda değilki,bunları bu takımın başına seçenlerde.. |
basının ve bazı arkadaşların tek derdi tigana'nın aldıgı para oldu başka yazacak bişey bulamadıkları zaman.!!!! yaw zico tiganadan o kadar aşagıda para almıyor. zico ya 2 milyon kezmana 3 milyon veriyolar. kolpa basın bunuda yazsana.!!!! |
Ya bende yurtdışına gitsem çalışmaya en yüksek miktarda para kazanmaya bakarım.Adam profesyonel. hadi dersin yerli Beşiktaş ta oynamış. O zaman anlarım niye bu kadar alıyor derseniz de. Şimdi Tigana çok para alıyor diye niye kızılıyor anlamadım. Bende isterdim daha az paraya çalışsın klübe para kalsın. Ama bu Tigananın suçu değil. |
türkiyeye gelen yabancı futbolcularda teknik direktörlerde fazla para alıyor geçen sene daum ancelottiyle karşılatırılmıtı tganananıda alması bence doğal |
Sanki Tigana kafasına silah dayadı yönetimin bu parayı bana verecekseniz diye. Bakalım medya Tigana'yı gönderebilmek için daha neleri deneyecek? Sanki Tigana bu parayı bir haftadır almaya başladı. Geçen seneden beri ilk kez niye yazıyorlar bunu? Taraftar uyan artık. Medya- Federasyon- PFDK hepsi savaş açtılar Beşiktaş'a.Yönetim sesini çıkaramıyor adam gibi bari biz bunlara uymayalım!.. |
Bazi arkadaslarin dedigine katiliyorum boyle kapi gibi kontrat onermezsen zaten yabanci teknik direktor ve yildiz alman neredeyse imkansiz...kaldi ki tigana profesyonel aldigi parayi haketmiyo bence ama unutmayalim su anda kulubumuzun mali durumu hic iyi degil tiganaya sabretmemiz gerekiyo sezon sonuna kadar en azindan.sezon sonunda yollanirsa birsey demem cunku karakteri gercekten hep para ben sadece onun teknik direktorlugune oyuncu yetistirme kabiliyeti olduguna guveniyorum.her maglubiyetten sonra tigana baki ve runje elestiriliyo ben bi degisiklik yapalim diyorum bunlarin yerine birgun Delgadoyu birgunde Nobreyi elestirelim... |
| Türkiye`de Saat: 21:39 . |