![]() |
İki pislik birbirlerini nasıl bulmuş , tencere kapak misali... |
Alıntı:
|
Kanal D Ana Haber Bülteni Vahşeti Verdi!.. Arkadaşlar kanal D ana haber bülteninde az sonra bursa ve ankaragücü taraftarlarının maç öncesi görüntüleri yer alacak. İzleyemeyenler izlesin,adamlar bu görüntüleri kaydetmişler. En önemlisi; Bu görüntülerin ardından sırası ile bursa ve ankara yönetimi bizim yönetim federasyon emniyet savcılık ne gibi eylemlerde bulunacak çok merak ediyorum. Az sonra canlı yayında. Hadi kanal D! Bu görüntüler çok ses getirecek! Bakalım o ellerindeki palaları nerelerine sokacaklar? Bakalım levent kızıl hala inkar edecekmi? Bakalım ce-mal aydın efendi hala ısrar edecekmi fair play ruhunda! |
İşte arkadaşlar. İzlemeyenler için haberin videosunun linkini veriyorum. Buyurun : Milliyet INTERNET TV / 3630 / |
dün verılmedı mı haber ? |
ankara bursa omuz omuzaaaaaa beşiktaş koyacak iki domuzaaaaa !!! |
Futbolu izlemek için stadlara gelenlere yazık oluyor bu kendini bilmezler yüzünden. |
ARKADAŞLAR OLAN bize oluyor sadece biz taraftarlar üzülüyoruz yine yöneticilerin şeyinde değil |
Kendi beceriksizliklerini bizim üzerimize atan takımlardan daha ne beklenir |
Aciz bi planın suya düşüşü! içlerinde patlar işte ancak böyle o yaptıkları planlar! |
evet olan bize oluyor yönetim uyuma taraftarına sahip çıkkkkk |
hepsinin bi kenarda köşede terkedilmiş bi vaziyette ölmesini istiyorum...!!! |
:mad::mad: bize varda ellere yok mu;) |
Türkiye`de Saat: 21:32 . |