![]() |
Ümraniye'de olay var! Ümraniye'de olay var! Beşiktaş'ın Ümraniye Tesiseri'nde müthiş bir kavga yaşandı. İşte Kartalhaber'in özel haberi: Beşiktaş'ın bugünkü antrenmanı öncesi şok bir olay yaşandı. Siyah-Beyazlı kulübün futbol şube sorumlusu Celal Kolot, siyah-beyazlı takımın yıldız oyuncularından Gökhan Zan'la öze bir görüşme yaptı. Kolot'ın Gökhan'a "Milli takımda aslan kesiliyorsun ancak iş Beşiktaş'a geldiğinde hep sakatsın. Önce Beşiktaş'ı düşünmelisin. Zaten Beşiktaş'ta başarılı olamazsan Milli Takım'ı da rüyanda görürsün" dediği öğrenildi. Bu sözler üzerine çılgına dönen Gökhan Zan, 'Ben sahada mücadele ederken sakatlandım. Kimse benimle bu şekilde konuşamaz. Sözlerinize dikkat edin' diyerek Kolot'ın üzerine yürüdü. Kavganın büyümesi üzerine tesislerde bulunan futbolcular ve tesis görevlileri kavgayı ayırdı. Takım arkadaşları Gökhan'ı odadan çıkartirken Celal Kolot'ın olayın hemen üzerinden puro yakması dikkat çekti. Kolot'ın bu sırada "Takımda kimsenin gözyaşına bakmayacağız" demesi dikkat çekti. Olayın ardından teknik direktör Tigana önce Gökhan Zan ile görüştü. Futbolcusunun görüşlerine başvuran Fransız teknik adam, ardından Celal Kolot'la bir görüşme yaptı. Tigana'nın görüşmede, "Burada hepimiz Beşiktaş'ın başarısı için uğraş veriyoruz. Ancak zaman zaman yaptığınız çıkışlarla futbolculardan tepki alıyorsunuz. Sizden daha dikkatli davranızı rica ediyorum" dedi. Akşamüstü Ümraniye'ye gelen Başkan Demirören duruma hemen el koydu. Başkan Demirören'in bu akşam Ümraniye Tesisleri'nde gerçekleşecek moral yemeğinde Celal Kolot ve Gökhan Zan'ı barıştıracağı öğrenildi. KartalHaber |
Valla genelde kartalhaber'in haberleri yalan çıkıyor, muhtemelen yarın resmi sitede bu haber de yalanlanacaktır; ama umarım G.Zan önümüzdeki sene gider takımdan. Zaten hep sakat. İyiki de sakat. Oynasa bizi yakacak diye ödüm patlıyor. Mustafa Doğan ondan çok daha iyi bir savunmacı. |
kavgaya bak iyi sallamışlar ama doğru da olabilir..... |
umarım yalandır ama doğruysa eğer celal kolotun böyle sözler söylemeye hakkı yok,gökhan her defasında beşiktaş formasını sonuna kadar terletmiş ve yüreğiyle oynamıştır |
Bu sözler üzerine çılgına dönen Gökhan Zan, 'Ben sahada mücadele ederken sakatlandım. Kimse benimle bu şekilde konuşamaz. G.Zanın bu şekilde karsılık vereceğine inanmıyorum .... Yalan haber. |
yalannnnnnnnn |
yipratin hadi yipratin tepemize cikin ezik medyasi.... |
kartalhaberse yalandir bence |
haberin doğru olduğunu sanmıyorum,ama eğer doğruysa kolot fazla ileri gitmiş..g.zana gelene kadar kimler var takımda bunları konuşacak.. |
sürekli kolotla ilgili bi haberler çıkıyor,bu adam yerinin adamı değil... |
yalan haber bence, |
Herşeye yalan deyip sıyrılmayalım , gayet mantıklı bir haber ,zanda tümerin yolunda ilerliyor oda milli takım topçusuydu , taraftar biraz ilgi gösterdi şımardı , milli takım canımız tamam ama parayıda Beşiktaş'dan alıyor... Bu işte terim 'inde etkisi var , takımında oynamayan topçuları milli takıma alırsa onlarda kulüplerinde oynayıp kendini riske atmazlar... |
bu arada kleberson yine sakatlanmis bu nasil is bu nedir ya ... |
habere inanmiyorum ama eger dogruysa celal kolot haddini asiyor kimse gokhan zan a laf atamaz adam canla basla sakatlanma pahasina oynuyor... |
eğer haber doğruysa celal kolot haddini aşmış.. g.zan alnının teriyle sahaya yüreğini koyarak mücadele eden bi oyuncumuz ona haksızlığa izin vermeyiz..herkes haddini bilmeli kim olursa olsun |
Tiganayı ilk kes taktir ettim,en azından kolot'a akıllı ve verilmesi gerektiğince bir cevap vermiş..Kolot hatalı böyle saçma bir sapan konuşmanın olduğuna pek inanamıyorum açıkcası.. |
Alıntı:
Gökhan Zan müdehale ve şarj etme tekniğini bilmeyip rakibe salakca girerse elbette sakatlanır. Canla başla oynuyor dediğiniz kişi Toromanda dahil olmak üzere Beşiktaşta oynama kapsitesine sahip değildir. Sürekli aradan adam kaçıran,rakibi kontrol edemeyen kişiden defans yapması nasıl beklenir. Biraz daha gerçekci izleyin maçları.Tiyatro izler gibi bakmayın oyuna. Sonra bazı oyunculara olmadıklarından daha fazla değer veriyorsunuz. |
Alıntı:
ewet bazi oyunculara gerektiginden fazla deger werioruz bu takimda sawunma oyunculari arasinda bi koray oynar adam akilli toraman bile bu takimin topcusu diil sadece digerlerinden daha fazla yuregiyle oynuo die on plana cikio ama cok fazla hata yapio |
Olay! http://fanatik.ekolay.net/fanatik/im...ot_zan1603.jpg Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde ortalık karıştı. Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot ile Gökhan Zan birbirine girdi. 16.03.2007 Zan görmeyince... Beşiktaş’ta dünkü antrenman öncesinde büyük bir tatsızlık yaşandı... Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde yapılan idmandan önce Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot ile Gökhan Zan karşılaştı. Genç futbolcu, Kolot’u görmeyip yoluna devam edince, Kolot çıldırdı ve “Neden bana selam vermiyorsun” diyerek Gökhan’a çıkıştı. Milli futbolcu, sakatlığı nedeniyle Beşiktaş ve milli takımdan ayrı kalmasının sıkıntısını yaşadığını ve dalgın olduğunu izah etti. ‘Dikkatli olacaksın’ Gökhan’ın bu tavrına karşılık, “Ben anlamam, dikkatli olacaksın” diyerek tartışma başlatan Kolot, daha sonra hakaret edince Gökhan Zan da büyük tepki gösterdi. Bunun üzerine büyüyen tartışma, diğer futbolcuların araya girmesi ile birlikte güçlükle sakinleştirilebildi. Tesislere gelen Başkan Yıldırım Demirören de olaya tepki gösterip, iki taraf ile görüştü ve rapor aldı. Öte yandan tesislerde puro içen Kolot’un bu tavrından rahatsız olan futbolcular şikayetlerini Tigana’ya aktardı. Tigana’nın Kolot’u uyarması üzerine ikili arasında tartışma yaşandığı da bildirildi. Orhan YILDIRIM |
Hangisi Doğru şimdi ??? |
bu haberler neden takım iyi bir hava yakalmışken çıkıyor |
böyle bir tartışma olsa bile bu kadar büyük olduğuna inanmıyorum ama haber Beşiktaşla ilgili ise malesef bu kadar büyütülüyor |
eger dogruysa kolotun yaptigi bu cikisi dogru buluyorum...artik birileri cikip bunlari sölemesi lazim... gökhan zan iyi hosda ne verdi bize bu güne kadar... ama bu haberlerin eger dogruysa tabiki disariya sizmamasi lazim... |
Alıntı:
ama su anda takimin en kaliteli stoperi bosuna arsenal istemiyo gokhani!!!! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
nolduysa bu adam para verdim diye kulübü satın aldı sanıyor sanki. |
Öyle yada böyle bizimle ilgili çıkan kötü haberlere yalandır deyip başımızdan sallıyoruz ya doğruysa;) Bence Gökhan Zana öyle dediyse çokta güzel söylemiş.. |
http://i.karakartal.com/images/haber/2005/gokhan028.jpgBeşiktaş lisanslı ürünlerini satın almak için tıklayın Ümraniye'de kavga!.. Siyah-beyazlıların dünkü idmanı öncesinde Futbol Şubesi Sorumlusu Celal Kolot ile yıldız futbolcusu Gökhan Zan arasında yaşanan kavga Ümraniye'de adeta şok etkisi yarattı. Tesislere dalgın bir şekilde giren Gökhan Zan, Celal Kolot'a selam vermeden geçince Kolot'un çileden çıktığı öğrenildi. Sinirler gerildi Siyah - beyazlı yönetici, yıldız oyuncunun arkasından "Adam bir selam verir. Görmüyor musun burada bir yönetici var" kelimeleri üzerine Gökhan Zan "Kusura bakma Celal abi. Çok dalgındım. Sakatlıklar yüzünden moralim çok bozuk" yanıtını verdi. Bunun üzerine Celal Kolot genç oyuncuya ağır hakaretler içeren cümleler sarfetti. Gökhan Zan ise kendisine yöneltilen bu ağır cümlelere "Ne biçim konuşuyorsunuz. Bana bu şekilde hakaret edemezsiniz" diye yanıt vererek Celal Kolot'un üzerine yürüdü. Gittikçe alevlenen tartışmayı o sırada tesislerde bulunan görevlilerin engellediği bildirildi. Demirören'den tepki Daha sonra Ümraniye'ye gelen Başkan Yıldırım Demirören'in ortalığı sakinleştirdikten sonra hem Celal Kolot hem de Gökhan Zan ile bir görüşme yaptığı belirtildi. Demirören, Kolot'a "Ne yapmaya çalışıyorsun. Kulübü mü karıştırmak istiyorsun" diye tepki gösterdi. Camiadan sızan haberlere göre bir kaç gün önce de bazı siyah - beyazlı futbolcuların Celal Kolot'u, tesislerde içtiği puro nedeniyle Tigana'ya şikayet ettikleri ifade edildi. Oyuncuların Tigana'ya "Tesislerin her tarafında Celal abinin içtiği puroların kokusu var. Biz sporcu insanlarız ve bundan çok rahatsız oluyoruz" dediği, bunun üzerine Fransız hocanın Celal Kolot ile görüşerek tesislerde puro içmemesini istediği kaydedildi. kaynak:milliyet buda milliyetin haberi hangisi doğru hangisi yalan anlayamadım |
haber dogruysa bu celal kolot şöhret olmak istiyor sanıyorum. herkese posta koymakla yönetici olunmaz. Allah'tan Demirören bu olaylara karsı durusunu kaybetmiyor. anlayışlı ve barışçıl yaklaşıyor. başkanda bu tür şeylere uysaydı asıl olayları o zaman görürdük.!!! |
Ya herkes Celal Kolot'a saldırıyor ama G.Zan'ın niye bu kadar sakatlandığını bir kişi sormuyor? Adam şimdi Milli Takıma'da seçildi. Orada oynayacak ama görürsünüz geri döndüğünde 1 veya 2 hafta bizde oynayıp,sonra 1 ay yine sakat olacak. Beşiktaş'tan para alıyor bu adam arkadaşlar, herhalde tepki koyacak adam. Sen oynama oynama, hep sakat ol ondan sonra da Milli Takım'da her maç oyna. Bu ne tezattır? Adam ne demiş ki : "Milli Takımdaki performansını bizde de göster." demiş. Doğru demiş bence de... |
Hafta içinde Gökhan Zan ile selam yüzünden tartıştığı belirtilen Beşiktaş Futbol Şubesi Sorumlusu Celal Kolot, olayla ilgili ilk kez konuştu. Zan'ın kendisine selam vermediğini belirten Kolot, "Herkes Beşiktaşlı duruşunu bilmeli" dedi. Kayseri Erciyesspor maçı öncesi Ligtv'den Tunç Elibol'un sorularını yanıtlayan Kolot, "Gökhan Zan yanımdan geçerken selam vermedi, ben de gereken müdahaleyi yaptım ama gazetelerde yeraldığı gibi yumruklaşma olmadı. Sadece Gökhan Zan değil; tüm Beşiktaşlı futbolcular Beşiktaşlı duruşunu bilmeli. Büyüklerine saygı göstermeli. Zaten Gökhan, olaydan 1 saat sonra geldi, özür diledi. Sorun kapandı. Şimdi milli takım kampında" dedi. ligtv.com.tr |
Türkiye`de Saat: 22:14 . |