![]() |
Ben olsam bu konuyu buraya bile taşımazdım.Medya bizler için öyle bir ortam hazırlıyorki.Bzde buları kaale alıpyorum yapıoyıruz.Site yönetiminden ricam derhal silinsin bu konu... |
ewt arkadaslar ya.küfür ederek belki hırsımızı alacaz onun moralini bozacaz ama beşiktasada çok büyük zararlar verecez.onun için küfürsüz ama ona çok koyacak,sinirini bozacak şeyler yapmalıyız.mesela daha önce söylediğiniz gibi erkin korayın şarkısı fikri çok iyi.ama bu kadarla kalmamalıyız.çok hada fazla şey yapmalıyız.(bu arada bn yeni üye oldm herkese selam).çok ii bi fikir diil ama pankartara onun sözlerinden alıntılar yapılabilir mesela ''bn türkiyede beşiktaşdan başka takımda oynamam.'' gibi.ama siz daha iilerini bulursunuz eminim.:) |
küfürsüz yaratıcı besteler tümeri bekliyo:) |
galatasaray AyIhanı getrimedi inönüye...Tümer'e mutlaka küfür edilecektr hakediyoda aslında küfrden daha fazlalarını haketsede..... sonuçta 1 maç sahamız yine kapanacak gibi... |
Ulan ben kaç aydır şu adamı bekliyorum inönüye,şimdi gelicek ve ironi ile,güle oynayamı bağarcas bu adama,içim el vermio valla..Küfüre karşıyızda o zaman fener zenci sever,tümer nobre sever diyip nobre 3 tane çaksın oğlana bare.. |
Alıntı:
|
valla kufur suzde yuhanalarak ıslıklanarakda tepkı koyula bılır ama he halukarda tekıyı hak eden bır mahlukattır |
valla kufursuz ne yapilacaksa yapilsin cunku 3 puan silme davalari cikabilir ortaya o yuzden dikkat etmek lazim ezikle ezik olunmaz zaten. |
allah aşkına şu forumdakilerden biri bana küfür ederek bir kişinin moralinin veya performansının nasıl bozulacağını anlatabilir mi?.. ya da şöyle söyleyeyim; birisinin moralini bozmanın yolu illaki bu iğrençlikle mi olur?.. mizah yollu tezahüratlar bulmada türkiye'yi aşmış bir taraftarın değersiz bir adama karşı sergileyeceği tavır bu iğrençlik midir?.. bir de şöyle düşünelim: o maçta tümer dahil herkes küfür bekliyor ya da bilemediniz ona karşı aşırı tepki, peki biz bu adama hiç yokmuş gibi davransak sizce daha akılcı olmaz mı?..düşünsenize 1 yıldır herkes bu maçı ve edilecek küfür ve hakaretleri beklerken bjk taraftarı adama değeri gibi davranıyor, yani adamdan saymıyor, onu hiç takmıyor, bu onun için veya edilecek küfürleri bekleyenler için en kötüsü olmaz mı?.. ben aylardır akıllı sandığım bjk taraftarından bunu yapmasını bekliyorum, umarım gerçekleşir, inanın sonunda çok eğleneceğiz... |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 16:27 . |